Zoek
Sluit dit zoekvak.
2048

mijn verslaving

Mijn handen trillen terwijl ik dit tik. Het is inmiddels 01:30 en ik kan de slaap niet vatten. Mijn gedachte is maar bij één ding en ik kan niet anders zeggen dan: ik ben verslaafd. Wat begon met een keertje proberen, is nu echt uit de hand gelopen.

Laatst zei iemand tegen me: “hé, ken jij 2048 al?”. Mijn hersenen draaiden op volle toeren. Heb ik iets gehoord over een film die zo heet? Nee. Een boek dan? Ook niet. Heb ik zoveel modellen iPhones gemist? Onmogelijk. Na minuten die uren leken te duren, stelde ik me kwetsbaar op en zei: “eh… ik geloof het niet. Wat is het?”. Jongens. Ik vertel jullie: het is mijn grootste fout geweest. Werkelijk. Ik kreeg een link toegestuurd, ademde diep in, net zo diep weer uit en klikte. Met dit als gevolg:

2048

Ja. Het kwam, het zag en het overwon. Ik raakte er aan verslingerd. Eerst zat ik als een dolle op de hokjes te klikken, want beschrijvingen lezen? Daar doe ik niet aan. Ik lees graag, behalve waarschuwingen en bijsluiters. Wat een ondingen zijn dat. Maar goed. We dwalen af. Alles wat ik wilde zeggen (en ja, dat is een waarschuwing, en voor als je die niet wil lezen, was dat ook een waarschuwing): Begin Er Niet Aan. (Al weet ik dat je heus wel gaat klikken als je het nog niet kent. Om te kijken wat het dan is.) Of als het al te laat is: sterkte. Je weet me te vinden als je erover wilt praten. Komt wel goed.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

9 reacties

  1. Ik was hier twee weken geleden ook aan verslaafd! Ik kan het je meteen al zeggen: er is maar één manier om van die verslaving af te komen en dat is door het spel uit te spelen! Is het je al gelukt? En anders: veel succes!

      1. 2 dagen, maar ik speelde wel ‘n behoorlijk aantal keer per dag. Ongelooflijk hoe lang je kunt bezig zijn met zo’n spelletje! Er zijn op internet wel ‘n aantal tips beschikbaar hoor over hoe je dat het best aanpakt. Naar een hoek toe werken is er één van (dan gebruik je dus maar drie van de vier pijltjestoetsen en het vierde pas als het écht niet anders kan). Bij mij is het op die manier gelukt. Veel succes alleszins! (Met winnen of met afkicken ;-) )

  2. Ik heb mezelf maar wijsgemaakt dat deze app alleen voor iphone is en ik met mijn android niet kan spelen. Laat me even in die waan, ik ben nogal verslavingsgevoelig wat dit soort dingen betreft :)

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.