Zoek
Sluit dit zoekvak.

waarom ik zo van het weekend houd

DSC_0003

Ik wilde dus een heel verhaal gaan tikken over hoe ik van feestjes en mijn camera(‘s*) houd, maar toen besefte ik dat de foto’s na de klik genoeg zeggen. Happy monday! X

* met apostrof ‘s’ ja. binnenkort meer daarover.

DSC_0012B DSC_0014 DSC_0029

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

7 reacties

  1. Wow, waar ben je geweest dit weekend? Ik ben even straal jaloers, als ik foto’s zou maken van mijn weekend dan zie je vooral mijn huis vanbinnen, junkfood, de tv, mijn laptop en schoolboeken….

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.