Zoek
Sluit dit zoekvak.
Nee - freelennse

gebrek aan besef

“Maar besef je dan niet dat ik altijd achter je zou hebben gestaan? Dat ik altijd een helpende hand zou hebben uitgestoken, wat je ook gedaan zou hebben? Dat ik je eigenhandig uit de diepste put zou trekken, als je me dat toestond? Dat ik onvoorwaardelijk van je houden zou? Dat ik hoop dat alles goed met je gaat en dat ik niks liever wil dan dat jij gelukkig bent, zelfs als dat ten koste gaat van mij? En dat altijd een klein stukje van mij hoopt dat je begrijpt wat je gedaan hebt en dat je sorry tegen me zegt? Eén sorry, zodat ik je alles kan vergeven?”

“Nee.”

“Wat zonde. Dat is namelijk precies waar het allemaal om draait.”

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.