Gebrek aan besef — fictie — freelennse
verzonnen verhalen

gebrek aan besef

“Maar besef je dan niet dat ik altijd achter je zou hebben gestaan? Dat ik altijd een helpende hand zou hebben uitgestoken, wat je ook gedaan zou hebben? Dat ik je eigenhandig uit de diepste put zou trekken, als je me dat toestond? Dat ik onvoorwaardelijk van je houden zou? Dat ik hoop dat alles goed met je gaat en dat ik niks liever wil dan dat jij gelukkig bent, zelfs als dat ten koste gaat van mij? En dat altijd een klein stukje van mij hoopt dat je begrijpt wat je gedaan hebt en dat je sorry tegen me zegt? Eén sorry, zodat ik je alles kan vergeven?”

“Nee.”

“Wat zonde. Dat is namelijk precies waar het allemaal om draait.”

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.