Zoek
Sluit dit zoekvak.
2048 - freelennse

afkick-update

Schreef ik een week geleden nog dat ik zo ontzettend verslaafd ben, maar kan ik jullie nu al goed nieuws brengen! Even een snelle update…

Tevergeefs probeerde ik om het spel 2048 uit mijn hoofd te zetten, maar het lukte niet. Uiteindelijk gaf ik eraan toe en moest en zou ik het spel uitspelen. En omdat beelden meer zeggen dan duizend woorden:

2048 - freelennse

Jullie begrijpen: ik glim van trots. Bedankt voor jullie steun! X

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

11 reacties

  1. Proficiat! Nu kun je dat spel weer uit je hoofd zetten! (Maar nu niet beginnen met varianten op te zoeken hoor :p )

  2. Gefeliciteerd met het uitspelen van dit (vervelende) spel. Ik herken deze verslaving: ik ben nu ook (helaas) verslaafd aan dit spel. Helaas heb ik 2048 nog niet gehaald. ;p

  3. Ik ben begonnen. Dacht dat het misschien helemaal niet haalbaar was en wilde eigenlijk stoppen maar nu ik zie dat het wel kan, kan ik het niet meer wegleggen!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.