Zoek
Sluit dit zoekvak.

mijn relatie moet en zal standhouden

“Het huwelijk is het enige onderwerp

waarover alle vrouwen het eens zijn

en alle mannen oneens.”

Vorige week las ik een artikel op NSMBL waarin iets heel treffends beschreven wordt. Namelijk het volgende: op vrijwel elke eerste date worden dezelfde vragen gesteld. Zoals waar je bent opgegroeid en of je broers of zussen hebt. Wiskundigen van Harvard hebben hun hersenen hierover gebroken en kwamen tot de conclusie dat dit nou net niet de vragen zijn die gaan uitmaken of jij en hij (of jij en zij of hij en zij, wat jij wil) een succesvolle relatie krijgen. Maar jongens, er is nog hoop.

Volgens diezelfde wiskundigen zijn er drie vragen die je vertellen of je date een keeper is. En omdat ik geen moeite wil verspillen aan eindeloze dates waarbij je je buik moet inhouden en jezelf constant af moet vragen of je wel netjes eet, heb ik de vragen hier meteen beantwoord. Ben jij nou een vent met een goede kop en dezelfde antwoorden? Dan weet je wat je te doen staat. (Tenzij je getrouwd of anderszins gebonden bent of verder een waardeloos innerlijk hebt.)

1. Hou je van horrorfilms?
Ab-so-luut. Love them. Echt. Ik vind ze gruwelijk fantastisch. En niet alleen omdat ik dan heerlijk tegen mannelijk gezelschap aan kan kruipen onder het mom van ‘ik ben zó ontzettend bang!!!!!’ of omdat ik kan zeggen “Ja, hé, ik weet niet hoor, maar je hebt twee opties: of je brengt me helemaal naar huis, tot aan mijn bed, of ik slaap hier. Want je begrijpt dat ik de deur niet meer uit durf na het zien van deze film.”. Nee. Het gaat verder dan dat. Ik kan me namelijk heel goed identificeren met de meeste vrouwelijke personen die in dit soort films spelen. Weet je wel, van die intens warrige haren en die uitgelopen make-up. Ja. Dat is mijn signature look.

2. Ben je ooit alleen op reis gegaan in een ander land?
Ja, naar Ameland. Was geen reet aan. Kotsen op die boot, joh.

3. Zou het niet leuk zijn om met alles te stoppen en op een zeilboot te gaan leven?
Ik zeg toch net dat ik zeeziek word? Luister je wel? Jeetje.

Nou, match made in heaven, tot horens!! XXXX

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

8 reacties

  1. Haha, geen idee of het werkt; maar mijn vriend en ik zouden op alle drie de vragen hetzelfde antwoord geven. Horrorfilms vinden we allebei niet echt wat, behalve de klassiekers (Halloween!), we zijn niet alleen op vakantie geweest (hij was voor hij mij leerde kennen zelfs nog nooit in het buitenland geweest) en we zouden prima kunnen leven op een zeilboot (ware het niet dat we allebei niet kunnen zeilen). Wij gaan volgend jaar trouwen, mocht het nou niet werken dan weet ik dat ik Harvard te schuld moet geven….

  2. Ok, nu zeg je dus eigenlijk al meteen dat wij toch maar beter niet kunnen trouwen… Ik ben niet zo weg van horrorfilms (wel van de warrige look, trouwens, dus misschien is er nog hoop?), en wil echt nog heel veel reizen. Al vond ik Ameland ook niks. Veel te veel wind.

  3. Ha, nu weet ik meteen wat ik tegen die geweldige stagaire van mijn fysio moet zeggen gehe!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.