even afstoffen
hersenscheten, persoonlijk

even afstoffen

freelennse

Hoi, hallo. Kennen jullie me nog? Ik heb mijn blog de laatste tijd een beetje verwaarloosd en ik baal ervan. Nu mag ik als ‘creatief schrijfster’ natuurlijk eigenlijk helemaal niet zeggen dat ik een klein gebrek aan inspiratie had, maar ik doe het toch: ik had een klein gebrek aan inspiratie. En ik ga het hopelijk goedmaken met jullie. Nu. Na de klik. 

Door het op deze manier vast te leggen en jullie ontzettend veel hoop te geven op weer eens wat meer van mij (knipoog), heb ik een stok achter de deur. Een stok om mezelf keihard mee voor mijn hoofd te slaan als ik weer eens een paar weken niets fatsoenlijks online heb gezet. Sinds een maand heb ik een heel leuke fulltime baan en heb ik het gewoon een beetje druk. Ik hoef geen blogs meer te schrijven om mijn scriptie te ontwijken, laat staan dat ik gewapend met camera naar buiten ga onder het mom van ‘een frisse neus halen, zodat ik zometeen veel scherper en productiever ben voor mijn schoolopdrachten’.

Het plan is dus om in ieder geval maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag of zondag een blogpost online te hebben staan. Ik wil niet dat het gedwongen gaat voelen, want bloggen is voor mij puur iets leuks, maar ik wil mezelf wel een beetje stimuleren om te (blijven) schrijven. En aangezien ik zo’n type ben dat niet wil falen (maar het soms toch doe), leg ik het hier gewoon vast.

Moraal: sorry, jullie zijn nog niet van me af. Kusjes.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply Chantal 17/03/2014 at 09:47

  Leuk! Ik ben benieuwd naar je nieuwe schrijfsels :)

 • Reply Sabine 17/03/2014 at 11:50

  We moeten elkaar gewoon soms even een schop onder kont geven. Ok? Ok.

 • Reply Sylvia 17/03/2014 at 15:57

  Ach, ik mag niks zeggen, ik heb mijn blog de afgelopen twee weken ook verwaarloosd. Komt vanzelf weer goed :)

 • Reply raounak 20/03/2014 at 08:16

  Ben jij ook te volgen via blopglovin?

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.