genoeg over mij
hersenscheten

genoeg over mij

Vertel, wie ben jij eigenlijk? Ja, hoi hoi hoi, jullie mogen jezelf voorstellen en blogs spammen en losgaan bij de reacties. Gewoon. Omdat ik benieuwd ben. En omdat ik mijn drijf- en schrijfveer weer helemaal heb gevonden. En zo. Joe.


spelletjesavond

ik zit er al helemaal klaar voor hoor

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply Sas 10/11/2013 at 09:44

  Ik ben Saskia, 25 jaar en werk met kinderen. Ben getrouwd, woon samen met daarbij onze 2 katten. Een echte boekenwurm, theeleut en vind bloggen 1 van de leukste dingen om te doen. Mijn persoonlijke stukje www is: http://www.iliveformydreams.com

  :)

 • Reply Ilse 10/11/2013 at 11:06

  Mens erger je niet: gezellig! :-)
  Ik ben Ilse, ik ben 27 en mijn blog heet Aspasia.
  Het is een Belgische blog over allerlei dingen: beauty, mode, boeken, series, films,…
  http://aspasiablog.wordpress.com

 • Reply Veronica 10/11/2013 at 13:17

  Hai hai! Ik ben Veronica, 26 jaar en samenwonend met mijn vriend Johan (van 25) in het dorp (of moet ik zeggen gat?) waar hij opgegroeid is. Ik werk als commercieel medewerker en daarnaast studeer ik voor management assistent. Over twee weken rond ik die studie af. Ik blog op mijn blog over van alles en nog wat wat me aanspreekt en naar mijn zin blog ik te weinig omdat ik er gewoon niet meer tijd voor vrij kan maken. That’s me! :)

 • Reply Shifra - A Cup of Life 10/11/2013 at 15:28

  Wat leuk dat je ook ons wilt leren kennen:) Vind het al leuk om de reacties te lezen!:)

  Ik ben Shifra en ik blog op http://www.acupoflife.nl. Mijn lifestyleblog neemt je mee in de wondere wereld van D.I.Y , fashion en food! Elke week plaats ik 4-5 nieuwe artikelen. Pak een lekker kop thee en kijk maar eens rustig rond.
  Liefs!

 • Reply Vera 10/11/2013 at 15:45

  Haha die foto! Ik ben Vera & ik ben 15. Ik hou heel erg van kunst, fotograferen, films monteren, tekenen en mode. Ik heb zelf ook een blog, want schrijven vind ik ook leuk. Mijn blog heet http://www.chiqueness.nl en tja, meer heb ik eigenlijk niet te melden. Oh ja, mijn haar is paars haha.

 • Reply Sylvia 10/11/2013 at 16:40

  Sylvia, 23 jaar, rechtenstudente @ Tilburg University, schrijfster, redacteur, freelance copywriter & teskstcorrector en blogger op http://sylviakuijsten.com. Ik houd van theater, gitaar spelen, Mexicaans eten en kat Chuck. Ik hoop ooit te leren salsadansen en ben een verstokte vrijgezel ;)

 • Reply Janine 10/11/2013 at 17:23

  Yesss, spammen <3. Goed, ik ben Janine, 21 jaar en Pabostudent. Mijn leven is eigenlijk zo niet de moeite waard om over te schrijven, ik bedoel; ik ben eigenlijk niet eens een echte student. Zo een die zich ieder weekend platzuipt en met een kater de les in komt. Maar toch doe ik het, en er schijnen zelfs mensen te zien die mij volgen enzo, nee flauw. Ik vind het heerlijk om te schrijven op mijn blog en heerlijk om reacties te krijgen. Ik schrijf over wat me bezighoudt in mijn leven en in het denken over mijn leven en soms, als ik het even niet meer weet te beschrijven of niet meer wil beschrijven met een verhaal, dan schrijf ik een gedicht. http://www.sweetdreams91.nl is mijn plekje op internet.

 • Reply Josephine 10/11/2013 at 20:27

  Hoi ik ben Josephine.

 • Reply Jildou 10/11/2013 at 21:44

  Ik ben Jildou, een blogster die nauwelijks over beauty blogt, ook niet hardloopt en ook geen OOTD posts maar wel Ellen Degeneres filmpjes, verhaaltjes over meneer Ziek en mevrouw Koortslip, boeken, tv series en mijn 101 dingen die ik in 1001 dagen afstreep :)

 • Reply Daan 10/11/2013 at 22:07

  Daan, 25 jaar, ik deed Journalistiek, heb nu tussenjaar. Ik schrijf over dingen die me opvallen, series, films of boeken.

 • Reply Naomi 12/11/2013 at 12:57

  Hoi hoi, ik ben Naomi, 21 jaar en zit nu tussen het 2e en 3e jaar van de opleiding Toegepaste Psychologie. Even m’n achterstand inwerken, jeej. Verder ben ik net een blog begonnen om over mijn eetstoornissen verleden te schrijven en hoe mooi het leven eigenlijk is.

  Ik vind je blog altijd leuk om te lezen, ga zo door!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.