Zoek
Sluit dit zoekvak.

favoriete quotes

Ik houd van quotes. En omdat ik in de loop der jaren aardig wat fijne quotes verzameld heb, ga ik er ook eens wat met jullie delen.

 • De enige manier om van een verleiding af te komen, is eraan toe te geven.
  – Oscar Wilde
 • Ik denk soms dat God zichzelf bij het scheppen van de mens enigszins overschat heeft.
  Oscar Wilde
 • Het is een kwestie van durven, meer niet. Dat geldt voor alle kunst, dus ook voor die van het leven.
  Arthur Japin
 • Woorden zijn als braaksel, je kan ze niet meer inslikken.
  Arthur Japin
 • Doe maar voorzichtig als je het woord liefde gebruikt.
  – William Shakespeare
 • Liefde is alles en daar moeten we in blijven geloven. Dus wat nou, als we gewoon met zijn allen zouden besluiten dat Sinterklaas bestaat. Dan weten we heus wel dat we die cadeautjes nog steeds zelf moeten kopen, maar het gaat meer om het idee. Dat we blijven geloven dat het nog altijd goed kan komen met ons, met de liefde. Want liefde is als Sinterklaas; je moet erin geloven, anders wordt het niets.
  – Alles is Liefde
 • Als ik zou willen dat je het begreep, had ik het wel beter uitgelegd.
  Johan Cruijf
 • Ik schuil in weggestopte foto’s, iets wat je vindt onder de bank. En echt, ik ben niet te verdrinken, ik schuil het makkelijkst in drank.
  – Acda & De Munnik
Wat is jouw favoriete quote?
 

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

4 reacties

 1. Ik vind vooral die van alles is liefde heel erg mooi. Ik was ‘m alweer vergeten stom is dat, want toen ik de film voor het eerst zag was ik gewoon verliefd op die quote..

 2. Die van Acda & de Munnik is mooi! Mijn favoriete quotes is heel lang ‘I solemny swear that I am up to no good’ geweest, van uit Rowling’s Harry Potter.
  Tegenwoordig is het “You want weapons? We’re in a library! Books! The best weapons in the world!” uit de Britse serie Doctor Who!

 3. Oh, wow! Ik heb meerdere favorieten. En deze (niet echt een quote) is momenteel mijn favoriet: Your value doesn’t decrease based on someone’s inability to see your worth. Op mijn blog (2Z1G.nl) is er elke zondag een Sunday Quote (niet persé over beauty) en vanaf morgen een nieuwe rubriek: daGELUKs. Geluksmomentjes moet je delen, niet waar? :) Fijne zondag!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.