Zoek
Sluit dit zoekvak.

voor de actieve poëet

zo prachtig de ochtendgloren, door zonneschijn belicht
die kleine druppels op mijn gezicht
ik trap door om je te verbannen
uit de gevlochten draden die mijn gedachten zijn
zo fietsend voel ik mij herboren
de weg kwijt, totaal verloren

die kleine boerenwegen
nooit op kaart gezet, totaal verzwegen
even blijf ik stilstaan en merk ik op
dat ik even niet aan je dacht
dit is een moment om te koesteren, totaal te beleven

Zo zie je maar, wat fietsen al met je kan doen. Het geeft je rust en tijd om na te denken, ontspanning door inspanning. Fietsen is een heerlijke manier van bewegen, het is laagdrempelig en daarom voor iedereen weggelegd.

Verder kijken; fietsen dan je neus lang is
Wanneer je aan sporten en kilo´s verliezen denkt, dan is de sportschool toch het eerste wat in je opkomt en deze ´place of horror’ is nu niet bepaald de plek waar we onze vrije uurtjes graag in doorbrengen. Daarom moeten we onze horizon eens ietsje verbreden. Maak je los van het saaie sportschool gebeuren en think big. Waarom niet de natuur in!? Om al genietend van al het moois om je heen de kilo´s eraf te trappen.

Uit deze ervaring blijkt eens te meer dat we ook zeker eens iets anders moeten proberen om aan wat beweging te komen. Vergeet die natte haren, de wind is je vriend. Reken er maar op dat je zult genieten van een frisse fietstocht. Ben je nu getriggerd door dit onderwerp en wil je hier meer over weten? Check dan even deze recensie over het boek Vrouw & fiets. Dan kun je straks goed voorbereid de (boeren)weg op!

Vrouwen Fietsen ook
Om even in het kader van Vrouw & fiets te blijven. Mocht je in zijn voor een racetour maar de spullen hiervoor nog niet in huis hebben, kijk dan zeker even op de site Bikester.nl. Daar vind je namelijk alles wat je nodig hebt voor je nieuwe favo sport!

In samenwerking met Bikester.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.