vergeten
persoonlijk

vergeten

Inmiddels ben ik vergeten hoe blauw je ogen zijn. Hoe de lijnen van je tatoeages lopen. Hoe gespierd je bent. Wat je altijd bestelde bij McDonald’s. Ik ben vergeten hoe recht je loopt. Vergeten hoe je rookt. Het is bijzonder om te merken hoe snel dat gaat. Het is raar om te merken dat ik niet eens meer weet hoe je stem klinkt. Het is gek om te voelen dat de vezels in mij die van jou hielden, weer helemaal van mij gaan houden. Het is ook gek dat ik vergeten ben hoe je lach klinkt. Welke dingen je zei. En hoe die dan klonken. Hoe je je pannenkoeken at. Hoe je tosti’s bakte. Maar bovenal ben ik je vergeten te bedanken. Voor de wijze les die ik geleerd heb.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  • Reply Dionne 22/06/2013 at 21:49

    Touché is net zoals mijn situatie nu ongeveer is

  • Reply Laura - what about her 24/06/2013 at 00:04

    Mooi en heel goed. Alles komt goed.

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.