Zoek
Sluit dit zoekvak.

vergeten

Inmiddels ben ik vergeten hoe blauw je ogen zijn. Hoe de lijnen van je tatoeages lopen. Hoe gespierd je bent. Wat je altijd bestelde bij McDonald’s. Ik ben vergeten hoe recht je loopt. Vergeten hoe je rookt. Het is bijzonder om te merken hoe snel dat gaat. Het is raar om te merken dat ik niet eens meer weet hoe je stem klinkt. Het is gek om te voelen dat de vezels in mij die van jou hielden, weer helemaal van mij gaan houden. Het is ook gek dat ik vergeten ben hoe je lach klinkt. Welke dingen je zei. En hoe die dan klonken. Hoe je je pannenkoeken at. Hoe je tosti’s bakte. Maar bovenal ben ik je vergeten te bedanken. Voor de wijze les die ik geleerd heb.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

2 reacties

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.