Zoek
Sluit dit zoekvak.

het ochtendritueel

Met je goede of verkeerde been uit bed stappen. Daar begrijp ik dus helemaal niks van. Niet alleen omdat ik dankzij mijn hernia al sowieso één slecht been heb. Slapen is voor mij niet alleen noodzakelijk (voor jullie ook, hoor), maar ook echt een heerlijkheid. Lekker in je bed kruipen, kroelen met de dekens en er na een uur of twaalf weer een keer uitrollen. Jammer genoeg behoort dit maar één nacht per week tot de mogelijkheden. En zelfs dan benut ik hem niet altijd. Meestal slaap ik maar zo’n zes uur per nacht en als ik dan wakker word, heb ik echt geen puf om na te denken over met welk been ik uit bed stap. Het wakker worden kost al moeite genoeg, laat staan dat ik nog moet bedenken hoe ik in vredesnaam mijn bed uit moet komen. De ochtend is gewoon niet mijn ding, omdat je dan zo enorm veel moet doen. Van jezelf aankleden tot opmaken, ontbijten en tandenpoetsen (en dan ook nog eens niet knoeien!) en natuurlijk moet je ook dat enige lekkere sigaretje van de dag roken. Ik word alweer moe als ik eraan denk.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

4 reacties

  1. Ik ga altijd veel te laat slapen, waardoor ik ook max 6 uur per nacht slaap. Zo shit. In het weekend doe ik dat echter anders: ik kan daar zoooo naar uitkijken!

  2. Ik kom elke ochtend met het verkeerde been uit bed. Maakt niet uit welk been het is, want het is sowieso verkeerd om eruit te komen. Mimimi.

  3. Oh, ik blijf de meeste dagen ook het liefst heerlijk in bed liggen hoor! Behalve vanochtend, dan ligt het gewoon niet meer lekker…

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.