het grote gemis
hersenscheten

het grote gemis

Ik mis je. Je warme adem die langs mijn gezicht blies. Je stralende lach. Onweerstaanbaar. De momenten die we samen deelden. Zittend op een terrasje. Lopend door de plantsoenen en kijken hoe het gras bij de buren toch net niet groener is. Een paar maanden lang nam ik je overal mee naar toe. Ging je met me mee, waar ik ook was. Af en toe had je ook zo je buien, maar ik vergaf je meestal al snel. Ruzie hadden we nooit echt, maar soms stond je gezicht op onweer. Je had altijd het beste van allebei. Mysterieus en warm tegelijk. Maandenlang deed je iets met mij. Lieve zomer, kom toch bij me terug.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply Anouk 03/03/2013 at 09:30

  Gelukkig is het bijna lente.

 • Reply mam 03/03/2013 at 10:08

  Can’t wait … <3

 • Reply Bo 03/03/2013 at 13:29

  Mooi geschreven, ik kan niet wachten!

 • Reply Jolien 03/03/2013 at 19:43

  Dat het maar snel weer zomer is!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.