Zoek
Sluit dit zoekvak.

het grote gemis

Ik mis je. Je warme adem die langs mijn gezicht blies. Je stralende lach. Onweerstaanbaar. De momenten die we samen deelden. Zittend op een terrasje. Lopend door de plantsoenen en kijken hoe het gras bij de buren toch net niet groener is. Een paar maanden lang nam ik je overal mee naar toe. Ging je met me mee, waar ik ook was. Af en toe had je ook zo je buien, maar ik vergaf je meestal al snel. Ruzie hadden we nooit echt, maar soms stond je gezicht op onweer. Je had altijd het beste van allebei. Mysterieus en warm tegelijk. Maandenlang deed je iets met mij. Lieve zomer, kom toch bij me terug.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

4 reacties

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.