gewillig
hersenscheten

gewillig

Gewillig laat je je gebruiken. Sterker nog: dagelijks hang je aan mijn lippen. Je ondergaat de aanraking van mijn vingers met plezier. Zo’n twaalf uur per dag. Zeven dagen per week. Nooit heb je een dag vrij, maar je klaagt niet, je zeurt nooit en je werkt altijd mee. Natuurlijk krijg je zo nu en dan de tijd om even op te laden, maar vaak ga je onvermoeibaar door. In al die tijd dat we samen zijn, heb ik nog maar één minpunt aan je kunnen ontdekken. Je verdraait namelijk mijn zinnen nogal vaak. Gelukkig weet ik me er meestal wel uit te lullen, dus echt kwalijk neem ik het je niet. Lieve iPhone, als ik kon, zou ik met je trouwen.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply Marije_Blogt 04/03/2013 at 09:10

  Eens! voor mij is er ook maar één!
  Mijn ‘witte’ prins ;)

 • Reply Anouk 04/03/2013 at 19:06

  Hmm… ben ook heel blij met mijn telefoon :)

 • Reply Jolien 04/03/2013 at 22:13

  Ik zou echt niet meer zonder kunnen!

 • Reply Marieke 05/03/2013 at 20:14

  Ik heb nog een minpunt: de batterij die bizar snel leeg is. Maar verder: EENSCH!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.