Zoek
Sluit dit zoekvak.

gewillig

Gewillig laat je je gebruiken. Sterker nog: dagelijks hang je aan mijn lippen. Je ondergaat de aanraking van mijn vingers met plezier. Zo’n twaalf uur per dag. Zeven dagen per week. Nooit heb je een dag vrij, maar je klaagt niet, je zeurt nooit en je werkt altijd mee. Natuurlijk krijg je zo nu en dan de tijd om even op te laden, maar vaak ga je onvermoeibaar door. In al die tijd dat we samen zijn, heb ik nog maar één minpunt aan je kunnen ontdekken. Je verdraait namelijk mijn zinnen nogal vaak. Gelukkig weet ik me er meestal wel uit te lullen, dus echt kwalijk neem ik het je niet. Lieve iPhone, als ik kon, zou ik met je trouwen.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

4 reacties

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.