Zoek
Sluit dit zoekvak.

tips voor gevarieerd eten

Sonja Bakker, pak maar in. Ik ben de koningin van het gevarieerde voedsel. Ik heb wekenlang research gedaan en heb ontdekt dat er honderden meningen bestaan over hoe je gezond en gevarieerd kunt eten. Nou, jongens en meisjes, het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Je lichaam is het meest waardevolle dat je bezit (dus niet je iPad of je auto). Het is dus belangrijk om hier goed voor te zorgen! Let erop dat je gevarieerd eet, want alleen dan krijg je alle benodigde vitaminen, mineralen en bouwstenen binnen die je helpen om gezond te blijven. Daarnaast moet je ervoor zorgen dat je emotioneel stabiel bent en bodemdrift een halt toe roept. Emo-eten is één van de grootste dikmakers. Gebruik je dus excuusjes als “sjonge, ik heb een vijf gehaald voor een tentamen dus ik heb echt heel erg recht op een kapsalon met twee grote bakken knoflooksaus”, dan moet je jezelf even achter de oren krabben. Verbrand je weer wat calorieën mee.

Omdat ik jullie graag een indruk wil geven van wat ik aan gevarieerd voedsel naar binnen werk, vinden jullie hieronder een lijst van mijn ontbijtjes in één week.

Op maandag ontbijt ik met drie beschuiten met hagelslag. Dinsdag begin ik met drie beschuiten met vlokken. Halverwege de week, op woensdag schuif ik na mijn ochtendsigaretje drie beschuiten met suiker naar binnen. De dag daarna, logischerwijs donderdag, eet ik eerst drie beschuiten met bruine suiker. En dan is het alweer vrijdag! Feest, want dan staat het weekend voor de deur. En om dat te vieren, begin ik met drie beschuiten met kwinkslag. De eerste dag van het weekend, zaterdag, ga ik uit mijn comfortzone en begin ik mijn dag met een paracetamol tegen de kater. Dan is de week alweer bijna voorbij. Op zondag nuttig ik anderhalve liter water tegen de nadorst.

Ik hoop dat jullie iets aan mijn tips hebben en dat jullie er wat van opgestoken hebben.
Lieve groetjes!

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

16 reacties

  1. Volgens mij heb jij je roeping gemist hoor, je had diëtiste moeten worden!

  2. Mmm, dat lust ik ook wel als ontbijt. Ik ga altijd voor een Squares reep. Niet echt gezond, maar wel zooo lekker!

    1. Hahahahah. Heerlijke toevoeging aan de toch al leuke post.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.