Zoek
Sluit dit zoekvak.

magie

Magie is de vermeende kunst van het manipuleren van de werkelijkheid, vanuit de gedachte dat men in contact kan treden met het bovennatuurlijke door middel van rituelen en bezweringen. Althans, volgens Wikipedia dan. Volgens mij is magie vooral leuk en een onderdeel van mijn leven. Niet omdat ik de hele dag ‘Accio iPhone’ roep, maar omdat magie mij vlinders geeft. Vaak denk ik terug aan de tijd dat ik nog een kind was en kon overlopen van blijheid. Dat je kriebels in je hele lichaam hebt, dat een stralende lach van oor tot oor je gezicht versiert. Toen je het hele huis door stuiterde alsof je vijf blikken Red Bull achterover hebt getikt. Een beetje het gevoel dat je had op Sinterklaasavond, als er op de deur werd geklopt en jij als enige leek te weten dat er een gigantische zak met cadeautjes zou staan. Als volwassene lijkt die magie als sneeuw voor de zon verdwenen. En dat is dus precies de reden waarom ik nooit volwassen wil worden. Ik droom graag weg, fantaseer en kleur mijn leven in. Magie. ‘t Is net xtc.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

7 reacties

  1. Herkenbaar. Maar ik verlang zelf naar de magie van een kind. Het geluk van een kind te zien, mijn kind te zien, die dat door mag maken. Die mag geloven in Sinterklaas, die zenuwachtig is en niet slapen kan voor zijn/haar verjaardag. Laat mij maar mama worden en deze magie meemaken, maar dan vanuit een andere positie. Al kan ik niet ontkennen dat ook ik terug verlang naar die tijd.. zonder zorgen, zonder na te hoeven denken over alles in de wereld.

  2. Als ik het woord ‘magie’ lees of hoor, denk ik meteen aan Harry Potter en daarom werd ik nog blijer toen je ‘accio’ zei, haha.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.