Zoek
Sluit dit zoekvak.

waarom bloggen zo leuk is

Soms, heel soms, denk ik wel eens na over het fenomeen bloggen. Wat is er nou zo leuk aan? Ik gooi (persoonlijke) dingen op het internet, krijg daar wel of geen reacties op en ik word er simpelweg gelukkig van. Voor iedereen die nog twijfelt, die een pauze heeft ingelast of gewoon benieuwd is naar wat ik leuk vind aan bloggen… Vandaag vertel ik het!

Het kan overal
Als ik dit tik, lig ik lekker in bed. Dik aangekleed weliswaar. Mijn laptop verwarmt me en ik lig te luisteren naar mensen die door de sneeuw lopen. Maar ik kan ook bloggen als ik op school moet wachten op het volgende college, in de bus of gewoon aan mijn keukentafel. Het kan overal en die vrijheid vind ik fantastisch.

Leren
Dankzij mijn eigen blog, ben ik ook veel meer blogs gaan kennen. Ik vind het leuk om te zien welke onderwerpen zij aansnijden en wat voor invalshoek zij kiezen. Daarnaast blijf ik ook nog eens goed op de hoogte: welk boek is nu helemaal hot & happening en welke film moet ik sowieso overslaan?

Alles mag
Het zal jullie niet verrassen: dit is echt mijn plekje op het wereldwijde web. Ik mag en kan hier schrijven waarover ik wil, op welke manier ik wil en wanneer ik wil. Alles mag, alles kan en ook die vrijheid vind ik heerlijk. Schrijven is al jaren een passie van me en het is fantastisch om daar elke dag mee bezig te zijn. Om onderwerpen te kiezen die me interesseren, om gewoon slap tegen jullie (en mezelf) aan te kletsen…

Kortom: bloggen is big fun! Blog jij al?

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

5 reacties

  1. Ik vind bloggen heerlijk. Ik doe het al wat jaartjes en ik kan me niet voorstellen dat ik er ooit mee stop. Iedere keer ontdek je nieuwe blogs en ontdekken nieuwe mensen jouw blog en dat is zo leuk!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.