Zoek
Sluit dit zoekvak.

problemen die alleen ik heb

Vrouwen staan erom bekend dat ze vaak erg lang treuzelen. Dit komt doordat vrouwen meestal wat beren op de weg tegenkomen. In mijn eenentwintigjarige bestaan heb ik inmiddels ontdekt dat er ook problemen zijn die alleen ik heb. Hieronder een greep uit het assortiment.

 • Hoe kan ik twee minuten lang mijn tandenpoetsen als ik niets te doen heb?
 • Ik moet over een kwartier weg, maar ik heb niets om aan te trekken.
 • Over een uur moet ik bij de kapper zijn en ik heb nog geen idee wat ik met mijn haar wil.
 • Kiezen tussen rosé, witte wijn of rode wijn is een onmogelijke opgave.
 • Mijn bed heeft verlatingsangst en blijft vaak erg lang aan me plakken.
 • Foto’s van mezelf mislukken steevast.
 • Ondanks dat mijn nieuwe laarzen gigantische blaren veroorzaken, trek ik ze toch aan.

Mocht je hier iets van herkennen (uitzonderlijk), laat het me weten, want dan zijn we sowieso soulmates.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

14 reacties

 1. Ha, ik herken alles (behalve het wijn-punt) en ik heet ook nog eens Lenneke! Als wij geen soulmates zijn, dan weet ik het ook niet meer. ;)

 2. Ehm… behalve dat punt over die wijn denk ik dat bijna al je lezers precies hetzelfde hebben :P

 3. Zeker zeker zeker het punt dat mijn bed verlatingsangst heeft hahaha. Super leuk lijstje! Het ‘geen kleren kunnen uitzoeken’ is volgens mij idd een vrouwending. Alles lijkt leuk als je het koopt maar na 2x aan te hebben gehad is het niet zo bijzonder meer en hoort het bij de ‘ik heb niks in de kast’ kleren!

  Liefs Roos

 4. ik kan ook nooit m’n bed uit komen! en foto’s van mezelf mislukken ook altijd..

 5. Voor dat tandenpoetsenverhaal: Neem zo’n tandenborstel die je vertelt wanneer je het volgende kwadrant(?) moet poetsen. Niet dat het daar boeiender van wordt, maar je komt in ieder geval aan die twee minuten.

 6. Bij sommige dingen moet je je neerleggen heb ik geleerd ;) En die kapper, ik ben juist een type dat bedenkt, ik ga naar de kapper vandaag en doe eens gek ;) Ben niet zo van afspraken maken voor een knipbeurt.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.