genoeg over mij
persoonlijk

genoeg over mij

Omdat maandag altijd een dag is waarbij je je hersenen nog niet te veel wil belasten, heb ik tien feitjes op een rij gezet. Puur voor jullie vermaak. Natuurlijk ook omdat ik stiekem weet dat lijstjes het goed doen.

 • Ik drink wel eens bier en dat is heel erg niet vrouwelijk.
 • Thuis heb ik nooit schoenen aan. Altijd dikke huissokken met nopjes eronder die loslaten en dus door heel mijn huis terug te vinden zijn.
 • Het liefst slaap ik in een heel dik pak met dikke sokken en een enorm dekbed.
 • Eigenlijk heb ik geen hekel aan sneeuw, maar durf ik dat door de #sneeuw #is #stom-hype op Twitter niet meer toe te geven.
 • Stiekem heb ik een hekel aan sporten, maar ben ik verslaafd aan het gelukzalige gevoel dat je erna hebt. Tijdens het sporten voelt het alsof ik het loodje ga leggen, erna voel ik me bijna herboren.
 • Voeten vind ik heel vies. Net zoals haren.
 • Inmiddels heb ik drie tatoeages en twee piercings.
 • Ik kijk bijna nooit televisie.
 • Als ik eenmaal in een boek begonnen ben, kan ik bijna niet meer stoppen. Zo heb ik laatst een uur lang met mijn jas nog aan(!) op de bank zitten lezen. Wilde niet stoppen om mijn jas uit te trekken…
 • Ik blog inmiddels al bijna een jaar op freelennse.nl!
Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply Marah 10/12/2012 at 08:06

  Herkenbaar! Ik heb een hekel aan voeten, ik hou stiekem ook van sneeuw, huissokken met nopjes zijn liefde, kijk bijna nooit tv en mijn dekbed kan niet dik genoeg zijn. Oh, en ik blog ook bijna een jaar!

 • Reply Naomi 10/12/2012 at 09:47

  Sommige lijstjes zijn kut. De jouwe niet. Ik ken dat gevoel met sporten. Doodgaan en daarna je awesome voelen.

  Okedaghoor!

 • Reply Mylène 10/12/2012 at 11:20

  Bierchickies die thuis nooit met schoenen lopen ruleszsz!

 • Reply Sabrina 10/12/2012 at 11:37

  Hahha, voeten en haren zijn inderdaad vies :P Die van mezelf kan ik nog wel hebben, maar van anderen iehl!

 • Reply Jolien 10/12/2012 at 19:21

  Haha wat grappig dat je je jas niet eens uit wilde doen ;). En dat slapen in een dik pak is heel herkenbaar!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.