Zoek
Sluit dit zoekvak.

paskamerhorror

Het heeft een reden dat ik vaker online shop dan in fysieke winkels. Niet alleen om de hordes mensen te ontlopen, niet alleen om te zorgen dat ik geen stofvergiftiging oploop en niet alleen om te zorgen dat ik geen botbreuken oploop door het sjouwen met te zware tassen. Het scheelt dan weer dat je portemonnee een stuk lichter is. Het is voor mij pure horror om een winkel in te gaan. Eerst kiezen waar je wil beginnen met kijken, vervolgens alle T-shirts die ik leuk vind doorzoeken om te kijken of mijn maat erbij zit. Als dit het geval is (zeldzaam!), hang ik het T-shirtje over mijn arm. Op naar het volgende item dat zich eventueel in mijn kledingkast mag verschansen. Na verloop van tijd heb ik dus een armverlamming, een loopneus en een slecht humeur. En dan breekt het spannendste moment aan. Een paskamer vinden en alle kledingstukken soepel om mijn lichaam laten glijden. Dit Gebeurt Dus Nooit. Het licht in die paskamers is vreselijk en benadrukt alle putjes, lelijke adertjes en verdwaalde haartjes. Het is er ook altijd te koud of te warm, wat er dus altijd voor zorgt dat je je als een malle moet omkleden. En ook dat lukt niet, omdat je al-tijd te kleine kledingstukken meeneemt. Na twee items heb ik het dan ook al helemaal gehad, trek ik alle haren uit mijn hoofd en ren ik huilend de winkel uit. Om pas weer gelukkig te zijn als ik “bedankt voor uw bestelling” zie staan.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

6 reacties

  1. Herkenbaar! Ik pas ook bijna nooit kleding in de paskamer, tenzij het echt moet.

  2. Om maar niet te spreken over alle vrouwen die je ellebogend wegduwen voor no reason. Dat is mijn grootste ergerpunt. Niemand duwt me als ik in bed lig en dingen online bestel.

  3. Pashokjes zijn inderdaad horror, maar ik vind het wel fijn, dan weet je meteen hoe het je staat!

  4. Ik koop eigenlijk nooit online, want ik wil toch altijd even zien hoe dingen me staan! Maar soms heb ik écht geen zin om me helemaal om te kleden en kan passen inderdaad best vervelend zijn…

  5. Pashokjes zijn gewoon horror! Ik shop liever vanuit een warm huis onder het genot van een warme choco ;)

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.