lunchwinkel StraQs IJsselstein
fotografisch geheugen, lobi, persoonlijk

lunchwinkel StraQs

Maandag 1 oktober werd ik alweer eenentwintig. Dichtbij de vijfentwintig, dichtbij de dertig, dichtbij een elftal aan kids en een gekreukte huid. Oké, ik overdrijf enigszins. Maar ik overdrijf niet als ik zeg dat ik fantastische dagen – ja, ik vier mijn verjaardag meerdere dagen achter elkaar – heb gehad. Fantastische dagen met geweldige cadeaus! Eén van de cadeaus kwam van mijn beste vriendinnetje: een high tea bij lunchwinkel StraQs in IJsselstein.

Bron foto’s: StraQs.com

Het is een gezellige lunchroom met een heel leuk concept: alles is te koop. Wil jij thuis eigenlijk ook van dezelfde borden eten? Neem je ze toch gelijk mee! Zitten die stoelen stiekem ook fantastisch? Kunnen zomaar van jou zijn. Alles wat in de lunchwinkel staat, is te koop. Geweldig! Ook het eten is heerlijk, kijk maar…
Je hoeft natuurlijk niet per se te eten. Hoewel ik me niet kan voorstellen dat je de high tea, de sandwiches, panini’s, yoghurts en zoetigheden kan weerstaan. Lukt dit je toch: op de menukaart staan ook verschillende, heerlijke koffiespecials, lekkere theetjes en smoothies. Mocht je nou helemaal geen zin hebben om iets te nuttigen, loop dan zeker even binnen voor de geschenken die ze hebben staan. Maar wees gewaarschuwd: het is verslavend om daar naar binnen te gaan…

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.