door de lens van - editie 'vroeger'
fotografisch geheugen, hersenscheten

door de lens van – editie ‘vroeger’

Een paar maanden geleden werd mijn lieve oma alweer tachtig. Om dat te vieren en haar een mooi cadeau te geven, heb ik alle foto’s van vroeger uitgezocht, opnieuw gefotografeerd en samengevoegd tot een mooi boek. Ik kan jullie de foto’s van mijn jongere ik natuurlijk niet onthouden. Hier alvast de allerleukste, toen ik nog een kuiken was. Klik verder voor meer van deze schitterende kiekjes…

 

Even vrolijk als altijd.

Feest! Ik mocht voor het eerst in mijn grote bed slapen. Met boek. Toen al.

Vriendjes.

Mijn fotogenieke kant.

Durfde alleen maar te fietsen als mijn hond bij me was.

Ik had een hekel aan poppen. Als je goed kijkt, zie je de penstrepen op het hoofd van de pop. Maar ik wilde niet op de foto zonder…

Ik vond buitenspelen het einde.

Broer, zus en hond.

Hier was ik dertien en glom ik enorm.

Toen ik bietjes nog lekker vond en je dat goed kon zien.

Vier jaar! Grote meid.

Samen met mama. Best wel een modelletje, zo.

Samen met zus en pop.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.