Zoek
Sluit dit zoekvak.

door de lens van – editie ‘vroeger’

Een paar maanden geleden werd mijn lieve oma alweer tachtig. Om dat te vieren en haar een mooi cadeau te geven, heb ik alle foto’s van vroeger uitgezocht, opnieuw gefotografeerd en samengevoegd tot een mooi boek. Ik kan jullie de foto’s van mijn jongere ik natuurlijk niet onthouden. Hier alvast de allerleukste, toen ik nog een kuiken was. Klik verder voor meer van deze schitterende kiekjes…

 

Even vrolijk als altijd.

Feest! Ik mocht voor het eerst in mijn grote bed slapen. Met boek. Toen al.

Vriendjes.

Mijn fotogenieke kant.

Durfde alleen maar te fietsen als mijn hond bij me was.

Ik had een hekel aan poppen. Als je goed kijkt, zie je de penstrepen op het hoofd van de pop. Maar ik wilde niet op de foto zonder…

Ik vond buitenspelen het einde.

Broer, zus en hond.

Hier was ik dertien en glom ik enorm.

Toen ik bietjes nog lekker vond en je dat goed kon zien.

Vier jaar! Grote meid.

Samen met mama. Best wel een modelletje, zo.

Samen met zus en pop.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.