hoe je snel geld verdient
hersenscheten

hoe je snel geld verdient

Laatst was ik in de avond gewoon zomaar aan de wandel gegaan. Het was koud, dus ik liep met mijn winterjas (een heel kekke) aan en mijn handen in mijn zakken. Ik liep op een smal paadje, waar ineens een auto aangereden kwam. Hij reed vrij hard. Zo hard, dat ik niet eens de tijd had om me te realiseren dat ik beter een stapje opzij kon doen. Dat deed ik dus ook niet. Ook de automobilist voelde geen enkele drang om ook maar een millimeter uit te wijken. Dat deed hij dus op zijn beurt ook niet. Het gevolg daarvan was duidelijk voelbaar. De autospiegel klapte tegen mijn arm en de bestuurder vond het wel welletjes. Hij reed door. Ik liep achter de auto aan en sprak de bestuurder bij het uitstappen aan. “Goedenavond, meneer. U reed zojuist tegen mij aan. En dat deed eigenlijk best wel zeer.” De bijrijdster had een andere visie op het gebeuren. “Welnee, je sloeg expres op onze auto.” Ik vroeg me af waarom ik dat zou doen en zei vervolgens dat ik met mijn handen in mijn zakken liep en plots een klap van de spiegel voelde. Nee, dan had ik iets tegen hun auto aangegooid. Weer mis. Zij reden toch echt tegen mij aan, zonder dat ik daar ook maar iets voor had gedaan. De bestuurder begon zich schuldig te voelen en bood plotsklaps zijn excuses aan. Of nou ja, het leek erop. Ik herhaalde dat de man mij simpelweg had aangereden, veel te hard reed en dat ik pijn aan mijn arm had. De bestuurder had een fantastische oplossing. Hij zou voortaan zachter rijden, beloofde hij na lang aandringen. Vervolgens zei hij: “zal ik u dan nu vijfentwintig euro geven?”.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply mam 10/10/2012 at 08:04

  Hahaha je vergeet te schrijven dat hij dat tig x aangeboden heeft. Zo ook zijn excuses. Wat een actie weer … :-)

 • Reply Lauradenkt 10/10/2012 at 09:01

  Hahaha bizar joh!

 • Reply Kimberly 10/10/2012 at 10:01

  Wat raar zeg dat ze maar bleven volhouden dat het jou schuld was.. En je daarna nog geld aanbieden ook.. Raar zeg! Heb je er nog veel last van?

  • Reply freelennse 10/10/2012 at 10:13

   Nee, heb er niets aan overgehouden, gelukkig! Was inderdaad een rare situatie, haha!

 • Reply Saskia 10/10/2012 at 12:39

  Wat een rare actie zeg…
  Ik hoop dat je er niets aan over hebt gehouden :)

 • Reply Eline 10/10/2012 at 15:49

  Haha, vreemde man!

 • Reply Kelly te Winkel 23/10/2012 at 13:36

  Eum oké dan, je hebt inderdaad vreemde mensen in de wereld,Heb je trouwens het geld aangenomen haha?

  • Reply freelennse 23/10/2012 at 15:01

   Nee, ik heb het niet aangenomen :-)

   • Reply Sanne S 03/11/2012 at 19:20

    Netjes :) Het gaat bovendien om de moraal en normen in plaats voor je eigen belang.

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.