vrije tijd krijgen
hersenscheten

vrije tijd is heerlijkheid

Wat had ik in een zin in het nieuwe collegejaar. Het laatste jaar. Het jaar waarin ik me ga richten op copywriting en reclame. Het jaar waarin ik ga afstuderen. De periode na de zomervakantie. De periode na de maanden waarin je vrije tijd had. Ondanks het feit dat ik de hele zomervakantie fulltime heb gewerkt, had ik zeeën van vrije tijd. Thuiskomen na het werk, je warme hap naar binnen schuiven en doen en vooral laten waar je zin in hebt. Wat een heerlijkheid. Elke dag om zes uur opstaan, neem je dan maar voor lief. Inmiddels zit ik alweer drie weken op school en verlang ik terug naar de zomervakantie. Wat is het toch heerlijk om geen huiswerk te hebben. Wat is het fantastisch om niet na te hoeven denken over opdrachten. Toegegeven: het schrijven is hartstikke leuk en onderzoek doen naar Jillz – en het ook moeten onderwerpen aan een smaaktest – is niet geheel vervelend. Maar toch zou ik graag wat meer tijd voor mezelf hebben. Die eindeloze conclusie trekken dat ik geen tijd heb voor mezelf, daar word ik ook niet blijer van. Dus ik heb iets geweldigs bedacht. Ik ga gewoon mijn taken opsparen! Daardoor verlies ik maar één keer mijn opstarttijd van vier uur en hoef ik me de rest van de week niet druk te maken. Wat een heerlijkheid.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply Nynke 26/09/2012 at 18:28

  Dat klinkt als een leuke opleiding! Welke doe je, en waar, als ik vragen mag?

  • Reply freelennse 26/09/2012 at 19:15

   Ik studeer Bedrijfscommunicatie aan Hogeschool Utrecht. :-)

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.