Zoek
Sluit dit zoekvak.

vrije tijd is heerlijkheid

Wat had ik in een zin in het nieuwe collegejaar. Het laatste jaar. Het jaar waarin ik me ga richten op copywriting en reclame. Het jaar waarin ik ga afstuderen. De periode na de zomervakantie. De periode na de maanden waarin je vrije tijd had. Ondanks het feit dat ik de hele zomervakantie fulltime heb gewerkt, had ik zeeën van vrije tijd. Thuiskomen na het werk, je warme hap naar binnen schuiven en doen en vooral laten waar je zin in hebt. Wat een heerlijkheid. Elke dag om zes uur opstaan, neem je dan maar voor lief. Inmiddels zit ik alweer drie weken op school en verlang ik terug naar de zomervakantie. Wat is het toch heerlijk om geen huiswerk te hebben. Wat is het fantastisch om niet na te hoeven denken over opdrachten. Toegegeven: het schrijven is hartstikke leuk en onderzoek doen naar Jillz – en het ook moeten onderwerpen aan een smaaktest – is niet geheel vervelend. Maar toch zou ik graag wat meer tijd voor mezelf hebben. Die eindeloze conclusie trekken dat ik geen tijd heb voor mezelf, daar word ik ook niet blijer van. Dus ik heb iets geweldigs bedacht. Ik ga gewoon mijn taken opsparen! Daardoor verlies ik maar één keer mijn opstarttijd van vier uur en hoef ik me de rest van de week niet druk te maken. Wat een heerlijkheid.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

2 reacties

  1. Dat klinkt als een leuke opleiding! Welke doe je, en waar, als ik vragen mag?

    1. Ik studeer Bedrijfscommunicatie aan Hogeschool Utrecht. :-)

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.