Zoek
Sluit dit zoekvak.

so happy together

Na wekenlang verheugen, zweten, buikkramp, bijna dicht gat in de hand, koopdrang en noem het maar op, is dit schatje eindelijk op mijn deurmat gevallen. Nou ja, eigenlijk niet echt gevallen, want dan had het wellicht niet goed afgelopen met dit lekkere dier. De postbode heeft netjes aangebeld, me daarna een gigantisch grote doos met daarin nog twee dozen en beschermingsmateriaal overhandigd en zei me daarna lieflijk gedag. Vanaf dat moment is de liefde tussen Nikkor en mij begonnen. <333

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

3 reacties

  1. Ah super! Daar ga ik zéker heel veel plezier van hebben, ik ben ook erg blij met mijn 50mm lens.

  2. Ooh ooh.. jaloers! Die zou ik ook wel op mijn camera willen schroeven. Veel plezier ermee =D

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.