so happy together
fotografisch geheugen, hersenscheten, lobi

so happy together

Na wekenlang verheugen, zweten, buikkramp, bijna dicht gat in de hand, koopdrang en noem het maar op, is dit schatje eindelijk op mijn deurmat gevallen. Nou ja, eigenlijk niet echt gevallen, want dan had het wellicht niet goed afgelopen met dit lekkere dier. De postbode heeft netjes aangebeld, me daarna een gigantisch grote doos met daarin nog twee dozen en beschermingsmateriaal overhandigd en zei me daarna lieflijk gedag. Vanaf dat moment is de liefde tussen Nikkor en mij begonnen. <333

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply N94 05/05/2012 at 17:44

  Ah super! Daar ga ik zéker heel veel plezier van hebben, ik ben ook erg blij met mijn 50mm lens.

 • Reply Rianne 06/05/2012 at 19:33

  Ooh ooh.. jaloers! Die zou ik ook wel op mijn camera willen schroeven. Veel plezier ermee =D

  • Reply freelennse 06/05/2012 at 20:20

   Dank je! Ik ben er ook erg blij mee :-)

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.