In het kader van de woordgrapjes • tekstschrijver • freelennse
hersenscheten

in het kader van de woordgrapjes

 


Ja, dit zijn mijn tandjes.

 

Zo, lezers. Vandaag is de dag dat de kaakchirurg mij flink aan de tand voelen mag. Waardoor ik wellicht een paar dagen met lange tanden zal eten. Maar goed, ik ben geen poesje om zonder handschoenen aan te pakken met dat haar op mijn tanden. En ik kan het natuurlijk maar beter achter de kiezen (of rug) hebben. Ik hoef alleen maar te zorgen dat ik daar met mijn mond vol tanden sta en met één tand minder weer de deur uitga. Met hopelijk niet het schaamrood op de kaken. Het is immers kiezen of delen. Oog om oog, tand om tand. Sja, ik krijg wel veel voor mijn kiezen, waardoor ik zo langzamerhand op mijn tandvlees loop. Gezien elk pondje door het mondje gaat en ik dus niet kan eten. En van honger word ik chagrijnig. Breek me de bek niet open. Ik kan die kilo’s natuurlijk missen als kiespijn, maar ik zal een tandje bijzetten om zo snel mogelijk weer mondig te zijn.

Ja, jullie zijn de woordgrapjes wel een beetje zat, hè? Jullie halen me de woorden uit de mond.  Of niet? Nou ja, jullie hoeven me niet naar de mond te praten, hoor.

Volg me op Instagram voor meer woordgrappen.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply Sylvia 29/05/2012 at 16:13

  Haha, erg leuk ;) Wilde ‘m liken op Facebook, maar op de een of andere manier werkt die button niet..

  • Reply freelennse 30/05/2012 at 08:36

   Wat gek! Bij mij werkt het gewoon. Dank je wel :-)

 • Reply Dina 30/05/2012 at 07:25

  Ik moest wel even lachen hoor. Hoe is het gegaan?

  • Reply freelennse 30/05/2012 at 08:37

   Op zich prima, hoor! Kreeg slappe knieën van het kraken, boren, duwen en trekken, maar ik leef nog :-)

 • Reply Nicole 30/05/2012 at 11:48

  Haha, leuk! Je pakt het nog goed aan, ik zou gewoon in een hoekje gaan huilen :P

  • Reply freelennse 30/05/2012 at 12:29

   Hahahaha. Ik moet nog een keer en daar zie ik wel tegenop!

 • Reply Laura 30/05/2012 at 20:52

  Haha, grappig. Moesten je verstandskiezen eruit gewrikt/gesneden worden? Daar heb ik nu nog steeds nachtmerries van.. (ik had de dag erna gala en zag eruit als een opgezwollen kikker).

  • Reply freelennse 30/05/2012 at 21:16

   Ja, kies is eerst aan de bovenkant ‘afgezaagd’ en vervolgens in stukken geboord en geknipt. Ik hoor het nog steeds kraken, brrr. Heb gelukkig geen zwelling, ben dus nog even aantrekkelijk als altijd. ;-)

 • Reply Ariska 03/06/2012 at 12:10

  Haha, leuk geschreven!

  • Reply freelennse 03/06/2012 at 23:53

   Bedankt! Het was ook een leuke ervaring. ;-)

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.