Zoek
Sluit dit zoekvak.

in het kader van de woordgrapjes

 


Ja, dit zijn mijn tandjes.

 

Zo, lezers. Vandaag is de dag dat de kaakchirurg mij flink aan de tand voelen mag. Waardoor ik wellicht een paar dagen met lange tanden zal eten. Maar goed, ik ben geen poesje om zonder handschoenen aan te pakken met dat haar op mijn tanden. En ik kan het natuurlijk maar beter achter de kiezen (of rug) hebben. Ik hoef alleen maar te zorgen dat ik daar met mijn mond vol tanden sta en met één tand minder weer de deur uitga. Met hopelijk niet het schaamrood op de kaken. Het is immers kiezen of delen. Oog om oog, tand om tand. Sja, ik krijg wel veel voor mijn kiezen, waardoor ik zo langzamerhand op mijn tandvlees loop. Gezien elk pondje door het mondje gaat en ik dus niet kan eten. En van honger word ik chagrijnig. Breek me de bek niet open. Ik kan die kilo’s natuurlijk missen als kiespijn, maar ik zal een tandje bijzetten om zo snel mogelijk weer mondig te zijn.

Ja, jullie zijn de woordgrapjes wel een beetje zat, hè? Jullie halen me de woorden uit de mond.  Of niet? Nou ja, jullie hoeven me niet naar de mond te praten, hoor.

Volg me op Instagram voor meer woordgrappen.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

10 reacties

  1. Haha, erg leuk ;) Wilde ‘m liken op Facebook, maar op de een of andere manier werkt die button niet..

    1. Wat gek! Bij mij werkt het gewoon. Dank je wel :-)

    1. Op zich prima, hoor! Kreeg slappe knieën van het kraken, boren, duwen en trekken, maar ik leef nog :-)

    1. Hahahaha. Ik moet nog een keer en daar zie ik wel tegenop!

  2. Haha, grappig. Moesten je verstandskiezen eruit gewrikt/gesneden worden? Daar heb ik nu nog steeds nachtmerries van.. (ik had de dag erna gala en zag eruit als een opgezwollen kikker).

    1. Ja, kies is eerst aan de bovenkant ‘afgezaagd’ en vervolgens in stukken geboord en geknipt. Ik hoor het nog steeds kraken, brrr. Heb gelukkig geen zwelling, ben dus nog even aantrekkelijk als altijd. ;-)

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.