Zoek
Sluit dit zoekvak.

i think i wanna marry me

Op deze aardbol lopen miljoenen mensen rond, op zoek naar een beetje liefde. En wat gaat er sneller dan jezelf op dat moment heel veel liefde geven? Je kent de opmerking wellicht: “zo, het ontbreekt jou ook niet aan zelfvertrouwen”. Misschien is het bij jou niet het geval, dat kan, maar de combinatie van die woorden klinkt je wellicht bekend in de oren. Laatst werd het tegen me gezegd en ik kon alleen maar glimlachen. Het antwoord was een opgetrokken wenkbrauw. Non-verbale communicatie spreekt soms echt boekdelen. Ik ben namelijk heel blij met mezelf. Het zou wat zijn als ik dat niet was. Ik moet immers 24/7 met mezelf leven, al slaap ik wel 18/7. Maar dan nog. Ik vind mezelf cool. Ook mijn lelijke eigenschappen als het snel op mijn teentjes getrapt zijn en het soms vermoeiende talent om altijd en overal maar te willen praten. Of schrijven. Of lezen. Of slapen. Maar ik ben blij dat ik mezelf het beste wil gunnen, op alle gebieden. Ik heb zo’n flinke dosis liefde voor mezelf, dat ik soms in de spiegel kijk en daar graag een vreugdedansje bij doe. Ik kan helemaal niet dansen, maar omdat ik mezelf tof vind, vergeef ik mezelf dat. Oh, I think I wanna marry me.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.