de relatie met M. Otivatie
hersenscheten

de relatie met M. Otivatie

Een schreeuw om hulp. Die schreeuwde ik afgelopen 11 mei, zoals je hierboven kan zien. En ik had het niet moeten doen. Nooit. De motivatie kwam en sloeg in als een bom. Keiharde afstraffing. Dat ging als volgt: na een dag werken ging ik naar de supermarkt om eten te halen, stapte ik weer in de auto en reed ik naar huis. Ja, ja, lui, ik doe dat met de auto. Terwijl ik juist die beweging zo nodig heb. Maar goed, ik vroeg enkel om motivatie voor het hardlopen. Niet voor fietsen met een zware boodschappentas. Het lijkt er niet eens op. Toen ik mijn voordeur naderde, kwam de buurman meteen naar buiten. En dan weet ik hoe laat het is. Mijn pakket van H&M is binnen! Een vreugdedansje op de stoep en dan snel naar binnen om alles te passen. Wat een heerlijke ervaring zou moeten zijn, eindigde weer in een drama. Het hele bestellen is al een dagtaak en een depressie op zich, maar dat passen overtreft alles. Bijna alles was te klein. TE KLEIN. In hoofdletters, ja. Dat je het wel aan krijgt, maar niet meer uit. Dat je het wel aan krijgt, maar de knoopjes niet dicht. Dat je… Uit nijd alles maar in de doos smijt, naar een winkel rijdt waar je het kunt retourneren en in een hoek gaat huilen. Om vervolgens hard te gaan lopen. Bedankt, Hennes. En Mauritz.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply mam 13/05/2012 at 08:32

  En toch heeft het gewerkt hihi. Weliswaar met vette spierpijn maar toch. Btw de kleding is al snel te klein bij H&M. Begrijp niks van die mini maten :'(

 • Reply Ariska 13/05/2012 at 10:54

  Om het wat te relativeren. Ik heb normaal gesproken maat 34-36 qua broeken. In de H&M paste ik een keer niet in een maat 40. En al is het alleen maar een maatje wat er in staat, ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om de 42 aan te trekken. Dan maar geen broek!

  • Reply freelennse 13/05/2012 at 13:52

   Hahaha, ja, zo zit ik er ook in. En het is op deze manier wel goed voor de portemonnee. :-)

 • Reply Lauradenkt 14/05/2012 at 08:33

  Dat zijn hele kutte momenten inderdaad. Ik had dat laatst met een jurkje, maar dat lag gelukkig niet aan vetjes ofzo, maar aan mijn voorgevel haha (die niet eens zo groot was). Ik stond in een pashokje en het was zo’n jurkje met van die verstevigende dinges voor bij je borsten zeg maar, zodat die strakker zat (hij kon ook strapless), maar ik kreeg hem niet meer uit! Uiteindelijk wel, maar echt met zware moeite en ik was even bang dat ik iemand moest roepen om me te helpen. Dan voel je je pas stom :P

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.