Zoek
Sluit dit zoekvak.

het onmogelijke is mogelijk

Zoals ik eerder schreef, over M. Otivatie en de bestelling bij H&M die dus Veel Te Klein was, schreeuwde ik om hulp. Hulp om hard te gaan lopen. Die kwam dus even gigantisch onverwacht en onaangenaam om de hoek zetten. Maar ik kan u mededelen: ik ben begonnen met hardlopen (meer wandelen dan hardlopen, maar het is iets) en heb zelfs al twee lessen van Start to Run voltooid. Ondanks dat ik halverwege al bijna struikel over mijn tong en -piercing, vind ik het hardlopen nog best wel oké. En dan neem ik het vieze zweet, het geflapper van mijn haar en het deinen van mijn vetjes maar voor lief. Om mezelf een loer te draaien en flink te pushen, heb ik dus een fortuin uitgegeven aan spuuglelijke (maar wel met roze!), doch functionele hardloopschoenen. U kunt ze hieronder aanschouwen, als u dat wenst. Hoeft natuurlijk niet. En als klap op de vuurpijl kunt u kijken naar de route die ik dus altijd (die twee hele keren inmiddels) loop.


Hier liep ik hard. Heus waar.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

3 reacties

  1. Ik heb precies zo’n paadje wat ik loop. Rondje om het bos heen, precies 10 km of als ik er een stukje aanplak precies 12. En dat is inderdaad beter dan door een woonwijk ofzo, laatst was ik midden op straat op m’n bek gegaan. Dat hoeft verder niemand te zien..

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.