"het is net hard poepen"
hersenscheten

“het is net hard poepen”

Of we het echt over poepen gaan hebben? Nee, niet direct. Meer over de leugens die de ronde gaan over bevallen. Bevallen, ja. Je weet wel: zo’n kind van gemiddeld 50 centimeter lang en 20 centimeter breed door je kleinste uitgang persen. Mijn oma zegt altijd ‘dat het net hard poepen is’. Een docent beweerde gisteren dat bevallen hartstikke romantisch is. Ik geloof ze niet. Ik kan me er weinig bij voorstellen en visualiseerde het hele gebeuren. Stel je voor: een bezwete vrouw met slierten, nat, vet haar langs haar gezicht, die het uitschreeuwt van de pijn. Persen, een kerel die met je meepuft op verkeerde momenten en de ontlasting die je om de oren vliegt. Uitscheuren tot aan je nek en je vervolgens weer dicht laten naaien. Daar is toch werkelijk helemaal niets romantisch aan? Als mensen vragen of ik kinderen wil, antwoord ik ook steevast dat ik een paar kloontjes van mezelf helemaal het einde zou vinden. Maar zelf een paar mini-me’s uitpoepen? Daar zit ik niet echt op te wachten.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply Lauradenkt 24/05/2012 at 09:26

  Ja kinderen lijken me op zich wel leuk, maar het bevallen ABSOLUUUUUUUT niet.

  • Reply freelennse 24/05/2012 at 15:40

   Nee, prettig lijkt me toch anders :-)

 • Reply Lianne 25/05/2012 at 07:35

  Haha, stiekem wil ik later wel kinderen, maar nu ik dit lees.. stel ik dat nog maar even iets langer uit.

 • Reply Laura 30/05/2012 at 20:55

  Ik zit op dit moment in een ‘uhrg, kinderen’ fase. Vind ze eerder irritant dan schattig. En dat je dan ook nog moet bevallen.

  • Reply freelennse 30/05/2012 at 21:16

   Kinderen zijn op zich wel oké, zolang ze zich liefjes gedragen. Maar bevallen… dan ga ik liever naar de kaakchirurg.

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.