soort van afwijkingen
hersenscheten

soort van afwijkingen

Eigenlijk ben ik een soort van trotse bezitter van een soort van afwijkingen. Ik heb nog niet ontdekt of ze aangeboren zijn, maar anno 2012 zijn de afwijkingen en ik in ieder geval één. Hieronder een bescheiden lijstje van dingen die je nog niet wist en ook maar gauw weer moet vergeten.

 • Ik kan overal en altijd in slaap vallen, ook als ik niet moe ben
 • Dat kan overigens ook in allerlei rare posities
 • Vrijwel alles eet ik met knoflooksaus
 • Ik slaap, als ik eens in bed slaap, altijd zonder kussen
 • ‘s Nachts ben ik het productiefst
 • Ik weet niet hoe ik moet leren
 • Mijn gedachten gaan altijd maar door en kan ik niet onder controle brengen
 • Mijn voeten willen alleen maar sokken van badstof

Heb jij nog gekke dingen die je per se wil delen?

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply Rianne 15/01/2012 at 17:24

  Het puntje over de gedachten die continue maar doorblijven rennen heb ik ook. Echt heel irritant!

 • Reply Annet 17/01/2012 at 19:15

  Dat had ik ook altijd met gedachten en nog wel eens als ik heel druk ben (en al lichtelijk stresserig), maar mindfulness oefeningen helpen om mij rustig te krijgen (bv voor het slapen gaan). Misschien een tip voor jou?

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.