Zoek
Sluit dit zoekvak.

soort van afwijkingen

Eigenlijk ben ik een soort van trotse bezitter van een soort van afwijkingen. Ik heb nog niet ontdekt of ze aangeboren zijn, maar anno 2012 zijn de afwijkingen en ik in ieder geval één. Hieronder een bescheiden lijstje van dingen die je nog niet wist en ook maar gauw weer moet vergeten.

  • Ik kan overal en altijd in slaap vallen, ook als ik niet moe ben
  • Dat kan overigens ook in allerlei rare posities
  • Vrijwel alles eet ik met knoflooksaus
  • Ik slaap, als ik eens in bed slaap, altijd zonder kussen
  • ‘s Nachts ben ik het productiefst
  • Ik weet niet hoe ik moet leren
  • Mijn gedachten gaan altijd maar door en kan ik niet onder controle brengen
  • Mijn voeten willen alleen maar sokken van badstof

Heb jij nog gekke dingen die je per se wil delen?

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

2 reacties

  1. Het puntje over de gedachten die continue maar doorblijven rennen heb ik ook. Echt heel irritant!

  2. Dat had ik ook altijd met gedachten en nog wel eens als ik heel druk ben (en al lichtelijk stresserig), maar mindfulness oefeningen helpen om mij rustig te krijgen (bv voor het slapen gaan). Misschien een tip voor jou?

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.