Facebook confronteert
hersenscheten

Facebook confronteert

Men vindt Facebook een geweldig platform om lekker te netwerken. Contact zoeken met oude bekenden, het vriendschapsverzoek van je werkgever herhaaldelijk weigeren en mensen porren. Het kan allemaal. Maar zoals alles, heeft deze medaille ook een keerzijde. En zeker voor mij in de huidige situatie. Mijn zus is namelijk samen met haar vriend al eeuwen (oké, twee maanden) op reis. Rusland, China en Thailand zijn al vastgelegd. Foto’s zijn leuk, foto’s zijn cool en vooral voor jezelf. Het is niet wenselijk dat ik die foto’s zie als het hier hagelt en stormt. Als ik om 6 uur in de ochtend wakker word, de regen tegen mijn raam hoor kletteren en de wind door mijn kamer giert, wil ik in alle rust ontwaken tijdens het bekijken van Twitter en Facebook. Ik wil dan niet geconfronteerd worden met foto’s van witte stranden en overheerlijke cocktails. Moeite met uit bed komen is al aan de orde van iedere doordeweekse dag. Maak het me niet nog moeilijker. En ja, ik weet dat ik haar statusupdates niet per se in mijn newsfeed hoef te zien. Maar ik wil het natuurlijk wel lezen als het daar een keer kouder is dan het gemiddelde van 30 graden.

Enkele uren later kreeg ik dit als reactie van de oplettende vakantiegangers:
 

 

 

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply Naomi 22/01/2012 at 09:34

  Haha lief ben jij zeg voor je zus!

  • Reply freelennse 22/01/2012 at 10:00

   Altijd! ;-)

 • Reply mam 22/01/2012 at 09:50

  Leuk Lenn. Zal je zus ook geweldig vinden om te lezen. Een blog geplaatst en gewijd alleen over haar en haar dagelijkse ding, op dit moment. Ik weet zelf hoe leuk het is …

 • Reply Saskia 22/01/2012 at 10:40

  Haha daar heb je wel een punt!

 • Reply Stéphanie 22/01/2012 at 11:47

  Haha, dat is inderdaad wel frustrerend!

 • Reply Dagmar 22/01/2012 at 11:49

  Het is echt zo herkenbaar, als ik een zonnige vakantiefoto zie van iemand op Facebook terwijl het hier maar 5 graden is… dan wordt ik ook wel een beetje jaloers :)

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.