Zoek
Sluit dit zoekvak.
Huisdier

Ik wou juist dat ik jou was, Flappie

Huisdier
Het lijkt me zo gruwelijk geweldig om een huisdier te zijn. Je bent er (volgens de Van Dale dan) voor het nut of de gezelligheid. Je kan de hele dag luieren, je kan je omgeving eigen maken door overal je plasje achter te laten, je kan lekker op schoot kruipen en doen alsof je het niet begrijpt als je elke keer wordt weggeduwd, je kan slapen als je er zin in hebt, je kan op de vensterbank gaan zitten en naar buiten turen tot het gordijn dichtgaat, je kan de hele dag achter je eigen staart aan rennen, je kan tijdens het uitlaten (liefst als het regent) heel hard naar huis rennen en je baasje halverwege laten staan. Kortom: je kan doen en vooral laten waar je zin in hebt. En als je mazzel hebt, overleef je Kerst ook nog.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

Eén reactie

  1. Haha, herkenbaar! Kat Chuck ligt op dit moment op m’n schoot te spinnen terwijl hij probeert de pijl op het beeldscherm van m’n laptop te pakken, wat hebben die beesten toch een luizenleven ;-) Leuke site heb je! :-)

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.