Ik wou juist dat ik jou was, Flappie
hersenscheten

Ik wou juist dat ik jou was, Flappie

Huisdier
Het lijkt me zo gruwelijk geweldig om een huisdier te zijn. Je bent er (volgens de Van Dale dan) voor het nut of de gezelligheid. Je kan de hele dag luieren, je kan je omgeving eigen maken door overal je plasje achter te laten, je kan lekker op schoot kruipen en doen alsof je het niet begrijpt als je elke keer wordt weggeduwd, je kan slapen als je er zin in hebt, je kan op de vensterbank gaan zitten en naar buiten turen tot het gordijn dichtgaat, je kan de hele dag achter je eigen staart aan rennen, je kan tijdens het uitlaten (liefst als het regent) heel hard naar huis rennen en je baasje halverwege laten staan. Kortom: je kan doen en vooral laten waar je zin in hebt. En als je mazzel hebt, overleef je Kerst ook nog.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reply Sylvia 27/12/2011 at 17:01

    Haha, herkenbaar! Kat Chuck ligt op dit moment op m’n schoot te spinnen terwijl hij probeert de pijl op het beeldscherm van m’n laptop te pakken, wat hebben die beesten toch een luizenleven ;-) Leuke site heb je! :-)

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.