Zoek
Sluit dit zoekvak.

count met mij je blessings

Een paar jaar geleden kreeg ik van vriendinnetjes een mooie spaarpot. Hier zou ik mijn zuurverdiende centen in gooien die ik vervolgens weer met pijn in het hart moest afstaan aan mijn rijinstructeur. Nou, goed, zo gezegd, zo gedaan en het roze pasje is inmiddels in de portemonnee beland. Maar… nu zit ik dus met een geel spaarvarken zonder doel! Of zat, eigenlijk. In geld sparen ben ik niet zo fantastisch goed, dus ik heb een andere functie voor het varkentje bedacht. Vanaf één januari 2012 weliswaar. Ik ga namelijk mijn blessings counten! Elke dag, vanaf de eerste dag van 2012, ga ik een briefje in het varkentje stoppen met een blessing. Wat ik aan het eind van het jaar met de briefjes ga doen, afgezien van het nalezen, weet ik nog niet. Wellicht komt daar nog een bestemming voor en anders was het een leuk doel om te halen in 2012.

Wie doet er mee?

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

4 reacties

    1. Ja, he! Ik vind het een goed doel om mee te beginnen ;-)

  1. Geweldig idee! Ik wil wel mee doen, maar iets zegt me dat ik voor februari dat hele potje alweer vergeten ben, haha. Net als mijn geweldige voornemens om elke dag iets in mijn dagboek te schrijven, die pogingen lopen altijd stuk binnen twee weken. Dus als ik het doe doe ik het wekelijk, dat moet vol te houden zijn ;)

    1. Goed in het zicht zetten! Ben benieuwd of je het volhoudt, haha. ;-)

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.