count met mij je blessings
hersenscheten

count met mij je blessings

Een paar jaar geleden kreeg ik van vriendinnetjes een mooie spaarpot. Hier zou ik mijn zuurverdiende centen in gooien die ik vervolgens weer met pijn in het hart moest afstaan aan mijn rijinstructeur. Nou, goed, zo gezegd, zo gedaan en het roze pasje is inmiddels in de portemonnee beland. Maar… nu zit ik dus met een geel spaarvarken zonder doel! Of zat, eigenlijk. In geld sparen ben ik niet zo fantastisch goed, dus ik heb een andere functie voor het varkentje bedacht. Vanaf één januari 2012 weliswaar. Ik ga namelijk mijn blessings counten! Elke dag, vanaf de eerste dag van 2012, ga ik een briefje in het varkentje stoppen met een blessing. Wat ik aan het eind van het jaar met de briefjes ga doen, afgezien van het nalezen, weet ik nog niet. Wellicht komt daar nog een bestemming voor en anders was het een leuk doel om te halen in 2012.

Wie doet er mee?

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply Natalie 27/12/2011 at 20:33

  Klinkt als een DayZeroProject-doel :-)

  • Reply freelennse 27/12/2011 at 20:41

   Ja, he! Ik vind het een goed doel om mee te beginnen ;-)

 • Reply Ariska 28/12/2011 at 16:43

  Geweldig idee! Ik wil wel mee doen, maar iets zegt me dat ik voor februari dat hele potje alweer vergeten ben, haha. Net als mijn geweldige voornemens om elke dag iets in mijn dagboek te schrijven, die pogingen lopen altijd stuk binnen twee weken. Dus als ik het doe doe ik het wekelijk, dat moet vol te houden zijn ;)

  • Reply freelennse 28/12/2011 at 18:53

   Goed in het zicht zetten! Ben benieuwd of je het volhoudt, haha. ;-)

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.