Zoek
Sluit dit zoekvak.

“Hoe gaat het eigenlijk in de liefde?”

Ik haat vragen over hoe het in de liefde gaat. Je geeft antwoord, krijgt een veelbetekenende blik uit medelijden (heb je geen reet aan, maar toch bedankt) en vervolgens de woorden “jouw tijd komt nog wel”. Lieve vrager, ik heb gewoon geen zin om met jou mijn liefdesleven te bespreken en daarom geef ik nietszeggende antwoorden. Mooi is het dan als de vrager in kwestie ongevraagd begint te vertellen over het eigen liefdesleven. Dat gaat dan ongeveer als volgt: “Ja, laatst had ik zo’n scharrel. Hij was echt heel leuk en we hadden het vooral ook echt heel leuk samen. Maar ja, nu negeert hij me ineens. Ja. Ik weet ook niet zo goed hoe het komt, hoor. Ik heb maar bedacht dat hij homo moet zijn of zo. Gewoon om mijn ego intact te houden”. Dan valt er heel even een stilte, je knikt beleefd, zoekt uitvluchten, maar dan gaat het gedonder verder. “Oh. Maar… hier heb jij niets aan, hè? Eh, sorry. Ik moet maar eens gaan”.  Vervolgens blijf je onthutst achter, bedenk je dat hij niet homoseksueel is maar zij onuitstaanbaar en ga je verder met het uitzoeken van je ontbijtdrank.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.