Zoek
Sluit dit zoekvak.

happy thoughts

extreem lang en extreem heet douchen, zeg maar tot je voeten knalrood zijn – met een warme deken kroelen op de bank – slechte, kleffe films kijken – uren voor de open haard zitten – warme chocolademelk door het zere keeltje naar de maag begeleiden – een heel weekend in bed blijven liggen – je sjaal als personificatie van je comfort zone beschouwen – grote happen (geen gele!) sneeuw verorberen – genieten van de wind en regen, zolang je maar binnen zit – oude fotoalbums naar beneden sjouwen en weer eens doorbladeren – alvast voor vijf jaar feestdagen verlanglijstjes maken – boeken verslinden – door de sneeuw banjeren – online shoppen – muziek luisteren en hysterisch meegillen – stukjes tikken – nagels lakken – gezichtsmaskertje aanbrengen en 4 uur laten zitten – lichtjes kijken

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

Eén reactie

  1. Je bent geniaal kind. Mooie stukjes die je schrijft. Kus

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.