happy thoughts
hersenscheten

happy thoughts

extreem lang en extreem heet douchen, zeg maar tot je voeten knalrood zijn – met een warme deken kroelen op de bank – slechte, kleffe films kijken – uren voor de open haard zitten – warme chocolademelk door het zere keeltje naar de maag begeleiden – een heel weekend in bed blijven liggen – je sjaal als personificatie van je comfort zone beschouwen – grote happen (geen gele!) sneeuw verorberen – genieten van de wind en regen, zolang je maar binnen zit – oude fotoalbums naar beneden sjouwen en weer eens doorbladeren – alvast voor vijf jaar feestdagen verlanglijstjes maken – boeken verslinden – door de sneeuw banjeren – online shoppen – muziek luisteren en hysterisch meegillen – stukjes tikken – nagels lakken – gezichtsmaskertje aanbrengen en 4 uur laten zitten – lichtjes kijken

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reply mam 09/12/2011 at 06:48

    Je bent geniaal kind. Mooie stukjes die je schrijft. Kus

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.