Zoek
Sluit dit zoekvak.
Copy Koffie nieuwe ronde

door de lens: pijn, politie, prijsstrategie

Ik sloeg even een weekje over, maar er is weer een gloednieuw weekoverzicht! Ik vertel meer over copy koffie, waar ik vorige keer al over jubelde na de lancering, geef je een inkijkje in mijn prijsstrategie, neem je mee op reis (door eigen land) en nou ja, een hoop meer. En ja, natuurlijk overlaad ik je ook weer met foto’s van eten. Het blijft lekker met Lenn, hè. Fijn dat je hier weer bent en ik hoop dat je oké bent. ?

ZONDAG
Een rustig dagje. Na het wandelen samen even op de bank. ?  Daarna is het tijd voor het maken van een boterkoek (ik maak dit echt al wekenlang achter elkaar en ik ben het nog steeds niet zat, haha), schoonmaken, de was en lekker lezen.
Rustige dag met Vince
In de avond maakte ik asperges. Ik kocht weer een flinke voorraad bij de boer en besloot niet alles te koken, maar de volgende dag aspergesoep te maken. Hier maakte ik trouwens ook een botersaus bij met boter (you don’t say), bloem, bouillon en peper. Heerlijk.
Asperges koken

MAANDAG
Een paar jaar terug werd ik gebeten of gestoken door een of ander beestje en had ik beginnende bloedvergiftiging. Godzijdank zei iemand toen tegen me dat er een rode streep naar boven liep vanaf de plek en wat dat inhield, anders was ik dus mooi niet naar de dokter gegaan. Nou, nu had ik weer ineens een knappe bult. Zondagavond ontdekt toen ik in bed stapte — toen dacht ik dat het een muggenbult was en besteedde ik er verder geen aandacht aan. Maandagochtend was mijn been opgezwollen, werd de plek vuurrood en heet en deed het pijn. Nou ja, zal wel. Aan het einde van de dag toch maar even de dokter gebeld.

“Kunt u nog ademen?”
“Ja.”
“Haalt u dan maar even wat allergiepilletjes.”

O. Oké. Zo gezegd, zo gedaan. Nu ik dit tik, een week later, is de plek er nog steeds, maar lijkt het meer op een groot uitgevallen bloeduitstorting. Maar goed, ik heb mijn been nog, ik adem ook nog steeds, dus het komt vast goed.Insectenbeet
De dokter noemde eigenlijk andere pillen, maar eh, ja, dit was wat ze hadden, dus ik deed het er maar mee. Mocht ik ooit nog per ongeluk hooikoorts krijgen, dan zit ik maar mooi gebakken met deze vet dure pillen.
Allergiepilletjes gekocht
Voor dit hele tafereel was ik bezig met een adviesrapport voor copy koffie. Nu vraag je je misschien af wat copy koffie is, dus daar heb ik een mooie pagina voor in elkaar gedraaid. In het kort: copy koffie is een uur videobellen met mij (alleen dat is al een feessie) en het krijgen van een adviesrapport bomvol feedback, input en tekst- en conversietips. Voor de sessie lever je mij vragen aan, zoals:
• moet ik bloggen en waarover dan?
• hoe krijg ik meer aanmeldingen voor mijn nieuwsbrief?
• hoe zorg ik voor meer conversie vanuit mijn blogposts?
• wat zijn de grootste verbeteringen qua tekst?

Ik duik in je website en je krijgt van mij een adviesrapport dat zo concreet is, dat je direct aan de slag kan. (Of je designer/copywriter/virtual assistent.) Ik vertel je dus niet alleen dat je een headline mist, maar doe ook gelijk een tekstvoorstel. Handig! Nou, hier lees je dus meer over copy koffie.

Dit adviesrapport is voor een online marketeer en bestaat uit 4 groeipunten (dingen die je niet per se hebt gevraagd, maar die mij wel opvallen en waarvan ik denk dat ze groot verschil kunnen maken), antwoorden op de aangeleverde vragen, concrete verbeteringen voor de teksten, een tekst voor een sterke headline en andere conversietips.

In de avond had ik nog een sessie voor copy koffie, met een heel leuke webshopeigenaresse. Stefanie opent de shop binnenkort en dan ga ik ‘m zeker even delen hier, want het is echt heel leuk.

Copy koffie doe ik trouwens via Whereby. Je hoeft dan niks te downloaden — alleen op een link klikken en de meetingroom binnenhoppen. Handig!
Copy koffie — sessie live
Even makkelijk eten, want ik had geen zin om me te haasten als ik ook al een sessie in de avond had. Ik haal tegenwoordig al mijn vlees hier op de boerderijen en het is zo ontzettend veel lekkerder dan dat uit de supermarkten.
Broodjes hamburger gemaakt
‘s Ochtends had ik al wat schillen en kontjes gekookt van de asperges, want voor de soep heb je dit vocht nodig. Na het avondeten maakte ik het af, want het is echt maar vet weinig werk. Ik gebruikte dit recept voor aspergesoep.
Aspergesoep maken

DINSDAG
Dit is pas passief inkomen: 20 cent vinden op straat! En ja, ik buk daarvoor. Wie het kleine niet eert… ?
Twintig cent gevonden
Ik heb het al vaker gezegd en geschreven: ik word blij van werken voor verschillende opdrachtgevers, blijven leren en waarde toevoegen. Vandaag werk ik voor fleetkennis: een zelfstandige organisatie die je helpt als onafhankelijk partner voor wagenparkbeheer en mobiliteitsmanagement. Ik schreef een stijlgids, leverde een tekst voor een 404-pagina aan, stelde een plan van aanpak op om met de content(strategie) aan de slag te gaan en maakte een contentkalender.

De soep die ik gisteren maakte hoef ik alleen nog maar even op te warmen. En hij is echt héél lekker!
Aspergesoep eten

WOENSDAG
M’n motorlampje in de auto brandde, dus ik reed naar de garage voor een check. Bleek niks aan de hand, lampie uitgezet en klaar. Volgende week woensdag effe mijn zomerset eronder en dan is de #baemw weer helemaal ready to roll. Ook even langs de dierenarts om pillen te halen voor Vince en even crossen mijn oude stek in Vreeswijk. Uiteindelijk een broodje gehaald en dat aan de Lek opgegeten. Hier kwam ik vroeger vaak en ik ben er nog steeds graag.

But first let me take a carwash, want m’n auto was echt te goor om aan te zien.
Door de wasstraat
Ik plaatste deze foto in mijn stories en ie-de-reen die Utrecht kent, stuurde: “BROODJE MARIO!” Nou, ja, nee, wel zoiets, maar het was helaas niet the real deal. Ik mis Broodje Mario. Al kwam dit broodje héél dicht in de buurt. ?
Broodje eten in Vreeswijk

DONDERDAG
Hahaha, ik was ook weer volkomen vergeten dat het een feestdag was. Voordeel van ondernemen is dat je kan werken wanneer je wil, dus vandaag werkte ik ook gewoon. Of, nou ja, ik maakte er wel een feestelijke werkdag van: broodjes halen bij de supermarkt en op date met mezelf. Ik ontdekte dat ik het moeilijk blijf vinden om zomaar voor mijn plezier écht te ontspannen. Dus ik trok mijn Nikies aan en ging wandelen in het natuurpark. Vijf kilometer, uurtje weg en heel veel fietsers ontwijken. Ik had een iets te druk moment uitgekozen. ? Wel iets om erin te houden: het uurtje is heel behapbaar, ik ben echt even lekker weg, ik geniet van de natuur en bijbehorende geluiden en als ik wil, zet ik lekker een podcast op.Ontbijtje met HemelvaartIk luisterde tijdens het wandelen onder andere naar een podcastaflevering van Sharona Bolander. Echt een fijne aflevering van een heel openhartige vrouw en ondernemer. Wat ik allemaal luisterde, plaats ik onderaan dit weekoverzicht. ?? En kijk hoe mooi het hier is… die heuvel die je ziet, is Duitsland. Waar de terrassen al open zijn en ik elke keer weer een beetje in de verleiding kom om te gaan zitten en anderhalve meter bier te bestellen. (Nee, niet gedaan.)Wandelen in natuurgebied
Ik kreeg jammer genoeg in de middag migraine, wat totaal niet uitkwam. Vrijdag heb ik sessies copy koffie en ik wilde vandaag onder andere een adviesrapport aanleveren. Het lukte me niet, want met migraine kan ik niet alleen niet nadenken, maar ook echt geen schermen of licht verdragen. Naar bed dan maar…

VRIJDAG
… en dan de wekker heel vroeg om het adviesrapport af te maken. Ik maak de rapporten met heel veel liefde en ze zien er dan ook écht goed uit. Maar ik maakte dit adviesrapport voor een grafisch ontwerper en dat maakte me toch een tikkie onzeker, haha! Ik leverde ‘m een paar uur voor de sessie copy koffie aan, sprong onder de douche, wandelde met Vince en maakte me klaar voor de gesprekken. Zó leuk. Het eerste gesprek was met Loes van Design by Loes. Ze maakt de allermooiste geboorte- en trouwkaarten en is zelfs op RTL 4 uitgeroepen tot beste trouwkaartenspecialist van Nederland. Wat Loes van copy koffie vond?
Review Copy Koffie tekst- en conversiecoaching

Even wat eten en door met de tweede copy koffie van vandaag. Dit keer met Ellen — naast een heel leuk mens ook nog eens online marketeer. We kwamen erachter dat we allebei in hetzelfde pand gewerkt hebben, haha! De wereld blijkt echt klein, want Loes en ik kwamen erachter dat zij bevriend is met een oud-klasgenoot van mij. Wil je iemand die zich bezighoudt met jouw traffic vanuit SEO, SEA en affiliates? Wil je verkopen via Bol.com, Amazon of dankzij knappe Google Ads? Ellen laat je met haar bedrijf Digitale Drukte snel meetbare resultaten zien!

Copy koffie reviewIk opende weer een nieuwe ronde van copy koffie. De eerste gesprekken kostten maar €50. Waarom? Nou, zo wist ik vrijwel zeker dat ik kandidaten had, kon ik reviews verzamelen en bekijken wat nou het beste werkt. Ook voelde ik me héél comfortabel bij deze prijs. Geen druk dat ik iets zou kunnen verpesten, want het was maar €50. En ja, ik wist en weet dat de waarde veel hoger ligt, dus het idee is al vanaf het begin om de prijs (snel) op te voeren.

Waarom ik het dan niet gratis deed? Omdat ik denk dat gratis dingen altijd minder goed gewaardeerd worden. De gratis e-books, webinars, trainingen die ‘in tijden van corona’ gratis worden weggegeven. Het zijn toch dingen die je sneller links laat liggen als je er niets voor betaalt. Dit keer 3 sessies voor €99 en ook nu waren de plekken snel vergeven. Binnen 50 minuten zat de agenda weer vol. ?

De volgende ronde bestaat ook weer uit 3 sessies en eentje daarvan is al gereserveerd. Dus houd mijn stories echt scherp in de gaten of claim je plek alvast! Die ronde kost €199 per sessie en ook daarna stijgt de prijs weer. (Dit is geen marketingtruc, de prijs gaat écht omhoog.) Mail me op info@freelennse.nl als je een sessie wil boeken of laat een reactie achter onder deze blogpost met je e-mailadres in het daarvoor bestemde vakje, dan neem ik contact op met jou.

Copy Koffie nieuwe ronde
Ik stuiterde van de energie, dus ben aan het einde van de dag nog lekker een uur gaan wandelen. Toen ik bijna thuis was, liep ik tegen een invasie van politieauto’s op en zag ik heel veel agenten en toeschouwers buiten gaan. Ik ben maar snel doorgelopen en zag later dat er een dode was gevonden. ?

ZATERDAG
Ik deed boodschappen bij de boeren, aaide op elke boerderij een hond (?) en dook daarna even de bank op…
Chillen met laptop
… maar op een gegeven moment was ik daar klaar mee. Toch weer even naar buiten. Ik merk dat ik het echt fijn vind om fitter te zijn. Een sterkere rug door het wandelen, stress van me af laten glijden en de natuur opsnuiven. Ja, hier word ik blij van.
Wandelen

Boeken die je voorbij zag komen:

Podcastafleveringen die ik luisterde:

Gadgets die ik gebruik en énorm aanbeveel:

— Hoe was jouw week?

Mocht je benieuwd zijn naar meer van mij; ik ben hartstikke volgbaar op TwitterFacebook en Instagram. Oh, en een overzicht van al mijn weekoverzichten is er natuurlijk ook. Vorige keer was het thema ‘lezen, lekkers, luieren‘.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

14 reacties

 1. Ooo, prachtig zeg, dat wandelpark! En supertof dat je sessies zo goed gaan. Ik vond de prijs al zo laag eerst, inclusief adviesrapport… Good for you dat je het nu lekker kan laten stijgen!

  1. Jaaaa, ik denk dat ik vanavond weer ga! Ik ben ook heel blij met de sessies. ? Vond het best spanennd om het te lanceren, maar ben nu zo dankbaar dat ik het gedaan heb. Alleen al vanwege de mentale overwinning, haha. En ja, de prijs stijgt dus ook nog wel even door. Er zit zo veel waarde, tijd, energie en liefde in! ?

 2. Wat vervelend van die pijn! Hopelijk blijf je nog heel lang ademen :) Fijn om je weekoverzicht weer te zien en lezen. En asperges, echt ik hou ervan (of er van?, ik weet het nooit). Ik ga ze deze week ook eten, nu al zin in!

  1. Hahaha, ja, ben ik wel van plan! Ik vond het ook zo’n droge reactie aan de telefoon, dat ik echt effe niet zo gevat was als normaal. Maar goed. Ohhh, lékker! Ook weer zin in. ? Geniet ervan!

 3. Aah, verheug me zo op onze sessie! Ben de laptop-repareer-meneer echt aan het stalken gewoon. Morgen bel ik hem weer.

  Fijn overzicht weer, had ‘m gemist vorige week!

 4. Yes! Daar is het weekoverzicht weer ?Fijn stukje weer!

 5. Zo tof, die sessies! En goed dat je de prijs omhoog hebt gegooid. Ik heb ook nog een tijdje met gratis weggevers gewerkt, maar merk dat dat toch niet helemaal je van het is en op termijn ook niet helemaal je ideale klant aantrekt.
  Wat heerlijk, dat uurtje ontspanning! Zeker als je ook nog eens in zo’n mooie omgeving woont natuurlijk :)

  1. Ja, leuk, hè? Ben ook echt heel blij! En die prijs stijgt nog wel even door, ja. Zin in om dit meer en meer uit te bouwen. ?

 6. Geen idee wat een broodje Mario is maar ik mis ook wel een goed broodje. De lekkerste broodjes hebben ze in een zaak dicht bij waar ik vroeger werkte, maar daar kom ik nu nog maar amper in de buurt. Hopelijk binnenkort toch nog eens binnen springen.

  1. Hahaha, oh, ja, dat is een heus begrip in Utrecht! Maar ik kan me helemaal voorstellen dat je het als niet-Utrechter totaal niet kent. Het is een enorme Italiaanse bol met salami, kaas, chorizo, rauwkost en pepertjes. Zó goed. Wat voor broodjes zijn jouw favoriet? ?

 7. Haha die ‘Kunt u nog ademen?’ Euh even checken :p Heb ooit op vakantie in Frankrijk eens een mega muggenbeet + allergische reactie op m’n bovenbeen gehad, na twee dagen was de diameter 20 cm dus toen begon ik me ook wat zorgen te maken maar de dag erna was het alweer veel minder dus heb het maar zo gelaten.
  Fijn hé, ik waardeer het wandelen ook heel erg, ook al ben ik nu wat minder mobiel door m’n zwangere buik. Dat is soms toch nog een uitdaging maar ik voel me er ook goed bij dat ik beweeg en toch een beetje fit blijf.

  Super tof om te lezen dat het met je Copy Koffie zo goed gaat! Voel me er zelf bijna trots door! :D

  1. Ja, ik viel ook echt even stil, hahaha! Die plek is nog steeds niet weg — er zit nu nog een gekke bloeduitstorting op m’n been. Maar goed. Wat je zegt: ik heb het ook maar zo gelaten. Hoe is het met jou en de mini? Voel je je goed? En dank je wellll! Zo lief!!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.