Copy koffie — een betere website dankzij conversie- en teksttips

Copy koffie

“Eindelijk iemand die me vertelt hoe mijn website beter kan, op zo’n manier dat ik er ook echt meteen mee aan de slag kan!”

Copy koffie is het drinken van een digitaal bakkie koffie — of thee, als dat meer jouw… cup of tea is —, terwijl je feedback van mij krijgt op je website. Feedback in de vorm van een adviesrapport: antwoord op de vragen die je hebt, maar ook dingen die mij opvallen. Bijvoorbeeld tik- of taalfouten, concrete tips die ik voor je heb of misschien kan je website wel betrouwbaarder? Wat je ook maar wil weten over je teksten. En dus ook wat je niet per se wilde weten, maar wat jou wel verder helpt. Ik ga je niet vertellen dat je zo lekker in je kracht staat of dat je je anders voor moet doen om meer klanten te krijgen. Je ontdekt waar het niet zo goed gaat, wat de fix is en hoe je dat voor elkaar krijgt. 

Ik laat je in je adviesrapport zien waar je kansen laat liggen en hoe je ze dan wel pakt, hoe je website betrouwbaarder overkomt, hoe je het voor elkaar krijgt om bloglezers de telefoon te laten pakken om jou om hulp te vragen, wat je doet om meer inschrijvingen voor je nieuwsbrief te krijgen en meer. Heb je aanvullende vragen of nieuwe vragen na het lezen van jouw persoonlijke rapport? Stel ze dan in het uur dat we videobellen!

Niet: “Misschien moet je wat meer persoonlijkheid toevoegen aan je website.”
Wel: “Mensen doen liever zaken met mensen dan met bedrijven. Ik mis wie jij bent, dat kan je laten zien door je ‘over mij’-pagina te verbeteren. Deze vragen helpen je daarbij — en als je het moeilijk vindt, heb ik ook nog een oefening voor je om je positionering helder te krijgen.”

Niet: “Je mist een goede headline.”
Wel: “Een goede headline helpt je meteen duidelijk te maken wat je precies doet. Ik heb alvast een tekstopzet voor je gemaakt.”

Copy koffie klinkt dan misschien wel heel gezellig, maar dat is het niet altijd. Soms doet het adviesrapport ook even zeer, maar beschouw dat vooral als groeipijn. 😄♥️

“Het is heel uitgebreide businesscoaching, waarbij je je heel concreet hebt verdiept in de website, de teksten en de positionering. Je geeft heel concrete handvatten hoe iemand zijn website en positionering sterker kan maken. Het is geen gelul in de ruimte. Deze gigantische waarde is echt enorm, zo’n rapport krijg je nergens!”
— Lianne Sanders

Review Julia copy koffie

Anne Ermens over copy koffie

Suzanne Kol over Copy Koffie

Ideaal voor…
• ondernemers die ooit hun website online zetten, maar er nooit meer echt naar gekeken hebben
• mensen die twijfelen of het wel goed is wat ze doen
• jou, als je wil weten waar je veel meer uit kan halen
• degenen die graag meer inschrijvingen willen voor de nieuwsbrief
• bloggende ondernemers die graag conversie willen
• iedereen die weer een stoot nieuwe energie kan gebruiken om je bedrijf weer te verbeteren

De spelregels
• je levert mij minimaal vijf werkdagen van tevoren je vragen aan, zodat ik me goed kan voorbereiden op het videogesprek
• daarbij vertel je ook wat je website is, wat je doet en hoe je wil overkomen
• het gesprek doen we via Whereby (of FaceTime of gewoon bellen, je hoeft in ieder geval niks te downloaden of installeren) en duurt maximaal een uur
• vragen over ondernemen an sich, passief inkomen, hoe je aan klanten komt, meedenken over al het andere dan tekst zijn voor de inspiratiesessies ‘huur mijn hersenen’ (altijd bij te boeken)
• voor het daadwerkelijk laten schrijven van teksten of corrigeren zijn mijn diensten los te boeken
• techniek en design zijn niet mijn kopje thee, dus daar doe ik geen harde uitspraken over

Na ons copy koffie…

✓ weet jij precies waar jij kansen en dus geld laat liggen
✓ zijn jouw vragen beantwoord
✓ heb jij een helder adviesrapport met daarin uitgeschreven tekstopzetjes, praktische tips die je meteen kan toepassen om je conversiepercentage omhoog te gooien en tools die jou helpen je website te verbeteren
✓ kan jij meteen aan de slag met alle feedback en input

Recensie Copy Koffie
Review Copy Koffie tekst- en conversiecoaching
Copy koffie reviewCopy koffie recensie

Je investering

Copy koffie kost je nu (en dan echt nu, dit is geen marketingtruc) maar €997, exclusief btw. Deze prijs gaat weer omhoog, want de waarde van de tips die je krijgt is écht hoog.

Er zijn nu drie plekken voor €997! Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Meedoen? Mail me dan op info@freelennse.nl of grijp je kans als ik de nieuwe ronde open in mijn stories op Instagram.

BusGordijn over copy koffie
— Laurie van BusGordijn.nl

Recensie Copy Koffie Manuela Warnar

Review copy koffie Anne

Copy Koffie recensie Katrien
Jennifer Leijendekkers over Copy Koffie
— Bregje van BregjeBoer.nl
— Jennita van Plukatelier.nl
Beoordeling copy koffie - Wingerien Voortman

OJA. MAAR KUNNEN WE HET OOK NOG EVEN OVER JOU HEBBEN?

Ja, nou, zeker! Lenneke hier. Grote kans dat je me kent via InstagramTwitter of doordat je ooit op mijn blog stuitte. Eind 2018 gooide ik mijn hele leven om. Ik zegde mijn baan op, kocht een huis aan de andere kant van het land (eigenlijk andersom, want zie jij maar eens een hypotheek te krijgen zonder vast contract) en had wel zin in mijn avontuur als freelance copywriter. En die goede zin heb ik nog altijd. Schrijven voor opdrachtgevers doe ik al sinds 2015. En dan ook nog zó spitsvondig dat de teksten lekker scoren. Inmiddels heb ik dus al heel wat websites gezien, teksten geschreven en conversietechnieken ontdekt — voor ondernemers in de verslavingszorg tot accountants, van marketingbureaus tot vrijwilligersorganisaties, van coaches tot creatieven en van lokale ondernemers tot multinationals. Grote kans dat ik jou ook kan helpen.  🚀

Copy koffie - copycoaching Lenneke Manschot