Wat nou als dit alles is? — verzonnen verhaal — freelennse
verzonnen verhalen

wat nou als dit alles is?

We zitten samen aan de waterkant. Hij met een flesje bier, ik met een flesje water. Er waren tijden dat we hopeloos verliefd op elkaar waren. Dat hij niet van mij af kon blijven en dat ik hetzelfde voelde, maar dat nooit zou toegeven. Dat ik eerder wegging van werk, zodat we eerder in bed lagen. We zitten bijna op elkaar, maar we zijn mijlenver uit elkaar gegroeid. We willen meer dan we elkaar kunnen geven en dat weten we allang. Het is het doorhakken van de knoop wat ons tegenhoudt. De kogel die nog door de kerk moet die ons bindt. Samen zochten we naar het grote geluk, maar we vonden het niet. Misschien, nu we het opgeven, komt het vanzelf naar ons toe.

“Maar wat nou als dit alles is?”
“Dan hebben we er in ieder geval ontzettend van genoten.”

Ik wil weer meer fictie schrijven, dus ik heb fictie-vrijdag in het leven geroepen.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply Anne 05/10/2019 at 13:38

  Leest als de achterkant van een boek. Nu wil ik het hele boek lezen :)

  • Reply freelennse 05/10/2019 at 17:10

   Ooit ligt er een boek van me in de winkels! ;-)

 • Reply Angela 07/10/2019 at 09:04

  Ik wil ook meer lezen! Leuk!

 • Reply Manon 20/03/2020 at 17:15

  Krop in de keel krijg ik hiervan. Je inspireert me ook om zelf terug meer fictie te schrijven. Dankjewel daarvoor :)

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.