Zoek
Sluit dit zoekvak.
Wat nou als dit alles is?

wat nou als dit alles is?

We zitten samen aan de waterkant. Hij met een flesje bier, ik met een flesje water. Er waren tijden dat we hopeloos verliefd op elkaar waren. Dat hij niet van mij af kon blijven en dat ik hetzelfde voelde, maar dat nooit zou toegeven. Dat ik eerder wegging van werk, zodat we eerder in bed lagen. We zitten bijna op elkaar, maar we zijn mijlenver uit elkaar gegroeid. We willen meer dan we elkaar kunnen geven en dat weten we allang. Het is het doorhakken van de knoop wat ons tegenhoudt. De kogel die nog door de kerk moet die ons bindt. Samen zochten we naar het grote geluk, maar we vonden het niet. Misschien, nu we het opgeven, komt het vanzelf naar ons toe.

“Maar wat nou als dit alles is?”
“Dan hebben we er in ieder geval ontzettend van genoten.”

Ik wil weer meer fictie schrijven, dus ik heb fictie-vrijdag in het leven geroepen.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

5 reacties

  1. Krop in de keel krijg ik hiervan. Je inspireert me ook om zelf terug meer fictie te schrijven. Dankjewel daarvoor :)

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.