Zoek
Sluit dit zoekvak.
28 totaal onbelangrijke feitjes over mij

28 totaal onbelangrijke feitjes over mij

Om nog maar even in de sfeer van 28 te blijven: hier vind je zo veel totaal onbelangrijke feitjes over mij. Als blogger moet je natuurlijk écht alles over jezelf delen, dus: bij dezen. Mocht je toch nog vragen hebben, dan weet je me te vinden. Of eigenlijk heb je me al gevonden als je dit leest. Maar goed.

1. Als ik honger heb, word ik een ontzettende draak.
2. Zwemmen doe ik het liefst onder water.
3. Ik heb een bult verplaatst vet op mijn bovenbeen, doordat ik een keer heel hard ben gevallen met mijn telefoon in mijn zak. Die bult gaat ook niet meer weg.
4. Al sinds mijn 13e heb ik een hernia.
5. Op mijn lichaam prijken vier tatoeages.
6. Op mijn 13e liet ik een tongpiercing zetten en die heb ik nog steeds.
7. Shoppen vind ik niks aan.
8. Heel veel kleding die ik heb, heb ik al een jaar of tien.
9. Harry Potter is mijn homeboy.
10. En mijn patronus is een zak patat.
11. Mijn boeken zijn zo heilig dat ze er na het lezen nog steeds puntgaaf uitzien.
12. Eigenlijk rijd ik bijna altijd net iets te hard.
13. Small talk vind ik pure horror en ik bak er niks van.
14. Vroeger wilde ik ‘politie op paard’ worden. Daarna advocaat en ik heb nog een tijdje psycholoog overwogen.
15. Fietsen vind ik niks aan, dus ik heb dan ook geen fiets.
16. Mijn verjaardag vier ik al jaren niet meer.
17. Routines en structuur zijn helemaal mijn ding.
18. Avondeten plan ik een week vooruit.
19. Mijn boven- en ondertanden staan zo strak op elkaar dat ik alleen onder een spalk kan en voor boven een bitje heb…
20. … wat wel goed uitkomt, want ik knarsetand enorm in mijn slaap.
21. Ik heb zo veel spullen van Apple dat ik een Genius Bar kan beginnen.
22. Mijn motoriek is niet zo best.
23. Ik ben rechtshandig…
24. … en ik kan niet normaal mijn pen of potlood vasthouden.
25. De Gameboy Color ligt nog steeds in mijn la en ik speel er geregeld Pokémon op.
26. Digitale planners en agenda’s werken voor mij niet, dus ik schrijf alles op papier.
27. Ik krijg tranen in mijn ogen als ik iets met prik drink en ik krijg rillingen over mijn lichaam van water met bubbels.
28. Ik durf mijn haren niet te verven.

Wat is het leukste of opvallendste feit over jou?

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

25 reacties

 1. Stiekem zijn er dingen die ik wel herken hoor! Prik drinken en tranen bijvoorbeeld, super vervelend, daarom drink ik het bijna nooit!

 2. Hahaha, je patronus! Wat betreft knarsen en een gebrekkige motoriek/je pen niet normaal kunnen vasthouden: boks!

 3. Wat een leuke feitjes! Ik krijg ook altijd tranen in mijn ogen van frisdrank met prik, haha.

  1. Zo droog dat mensen hier dat herkennen van de tranen, terwijl in mijn directe omgeving niemand dit herkent. Ben me nu heel erg aan het afvragen of ik niet gewoon alleen maar rare mensen om me heen heb, hahaha.

 4. Wat een heerlijk lijstje. Ik koop veel boeken tweedehands, dus ze zien er vaak al niet meer uit als nieuw. Maar dat is maar goed ook, want ik sleep ze overal mee naar toe, dus er ontstaan vaak de nodige vouwen en vlekken.

  1. Ohh, wou dat ik meer zo was! Want digitaal lezen kan ik niet, dus ik zou wel boeken moeten meenemen…

 5. Leuke feitjes! Mijn feitje is dat ik mijn werk wel heel erg leuk vind, maar ik ben een echte huismus en zou het allerliefste gewoon huismoeder willen zijn. Nu krijg ik vast een hoop feminsten over mij heen…

  1. Feministen zijn niet per se tegen huismoeders, hoor. ? Kan je jouw werk niet vanuit huis doen? Of lekker gaan rentenieren… ?

 6. Ik ben heel slim en super autistisch. Small talk snap ik dus gewoon niet. Ondanks mijn intelligentie heb ik alleen een mavo diploma. Ik heb door add nl de spanningsboog van een goudvis ? Mensen denken dat ik gortdroge humor heb, terwijl ik meestal echt geen grapje maak. Mijn motoriek is volgens mij kapot. Ik val regelmatig en stoot me nog vaker…ik moet daar zelf heel hard om lachen. Ik zou heel graag meer willen met mijn schrijfsels maar heb nogal weinig zelfvertrouwen. Ik vind mijn baby een monster en daardoor juist ontzettend grappig. Mijn zussen zeggen dat mijn slappe lach buien een ontzettend slecht opgevoed kind op gaan leveren…ik kies er voor om te vertrouwen dat mijn kind het wel red in deze wereld ?

  1. Wat kan ik doen om te zorgen dat je wél meer gaat doen met je schrijfsels? Hahaha, en met je kind komt het ongetwijfeld goed!

   1. Ehm…ik heb al therapie om in mezelf te leren geloven. Maar ik heb de stellige overtuiging dat mensen die niet hebben gestudeerd, niet mee tellen in de maatschappij ?

    1. Het gaat niet om je papiertjes of je prestaties, het gaat om wie je bent. En jij bent hartstikke waardevol en telt helemaal mee. X

 7. Ik ben ‘niet af’ volgens mijn moeder. Ergens bij mijn rechteroor zit een minuscuul net-niet-gaatje, daar ben ik dus niet helemaal dicht. Ze moet me wel helemaal uitgekamd hebben toen ik net geboren was, want ze moet het eerst aanwijzen voor ik het ook zie…

  En dan nog eentje om het af te leren: ook ik had 547 voor mijn Cito.

  1. Hahahaha. Waarschijnlijk kon ze niet stoppen met naar je kijken. Zo lief. Weet je ook je kluisnummer nog van de middelbare? (742 hier.)

 8. Haha nummer 10 <3 Ik hou bewust wat spinnetjes in huis omdat ik het zulke nuttige, lieve dieren vind.

 9. Ja! Ik heb ook een bult verplaatst vet! Maar dan aan de bovenkant van mijn bil, ik noem het ‘de bil op mijn bil’. Van de trap gevallen. Nooit geïnformeerd of ik er iets aan zou kunnen doen. Meteen geaccepteerd. Terwijl het zo groot is als een geplet mandarijntje en dan zo plop erbovenop!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.