Zoek
Sluit dit zoekvak.
Mosselen

door de lens: mosselen, mental breakdown en masker

Het is inmiddels middenin de nacht als ik dit tik, dus als je een heel spannende intro verwacht, dan eh, vis je achter het net. Ik had op een mental breakdown bij de psycholoog na een prima week en heb dat voor jullie vastgelegd op de gevoelige plaat. Lilleke selfies incluis. Joe!

ZONDAG
Het was half zeven en ik had nog niet per se heel veel zin om uit bed te komen. Dus zette ik mijn bril op, maakte ik deze #wokeuplikedis-selfie en las ik wat blogs. Dat zijn de fijne ochtenden.

Luieren in bed

Ik moest nog wel wat werken, dus ik sprong onder de douche en deed een maskertje op. Die joekel van een puist waar je in principe alimentatie voor aan kan vragen mag van mij namelijk wel met de noorderzon vertrekken. Altijd als ik een maskertje op heb, moet ik denken aan: “ik heb een masker opgezet, en als m’n vrienden erom vragen, zeg ik dat het heerlijk is…” #trijntjevoice

MaskertjeTerwijl ik me de rambam zat te werken, vond iemand anders het wel prima om een partijtje te gaan liggen ronken. Ik snap ook echt niet waarom ik kussens en kleden en zo voor hem koop, want hij ligt er altijd naast.Vince slaaptOmdat ik jullie zo snel mogelijk de boekjes van On The Rocks x Groene Meisjes wilde laten zien, maakte ik daar vandaag de foto’s alvast voor. Die blogpost is inmiddels online gekomen: De Groene Meisjes x On The Rocks.
Foto's Rockbooks makenDaarna kleedde ik me maar eens aan, want ik wilde graag naar Utereg me stadjsie. Ben zo blij met de nieuwe Levi’s die ik de dag hiervoor kocht. Zit heerlijk.
Nieuwe Levi's aanVince vond het idee dat hij een paar uur alleen gelaten werd duidelijk minder plezant. Hij bleef voor de deur zitten mokken. #dramaqueen
Vince voor de deur
Eenmaal in de stad snorde ik meteen een toko op waar ik even wat kon eten, want ik had weer eens honger als een paard. Een broodje kroket werd het.
Broodje kroketGodzijdank vond ik waar ik voor kwam: nette, zwarte schoenen. Met een hak, jongens. EEN HAK. Send help. SOS.
Nieuwe laarzenNa de heftige shopsessie en het wandelen met Vince vond ik het wel weer tijd voor een maaltijd. Ik maakte broodjes hamburger met ui, zuur en kaas. Lekker wel. (Mayo met ketchup is niet zo fotogeniek, dus dat deed ik er na het maken van deze gevoelige plaat op.)
Broodje hamburger
MAANDAG
Heilige Mexicaanse dipsaus, wat was dit een drukke dag. Ik maakte serieus maar twee foto’s. Dit is tijdens de ochtendwandeling met Vince. Dit is dus serieus naast mijn huis, jongens. Genieten, hoor.
Vreeswijk de LekIk werkte, werkte en werkte. In de avond was ik druk bezig met het redigeren van een boek en ik las nog een stuk in Ikigai.
Boek corrigeren
DINSDAG
Weer een dagje op kantoor. Omdat ik zo’n zwaar leven heb, trakteerde ik mezelf in de lunchpauze op een nieuwe bh.
Kantoor Solvari
Toen ik thuiskwam, lagen er twee pakketjes op me te wachten. Ik voel me dan altijd een klein kind dat bij de zak van Sinterklaas staat. Die jute dan, he.
Pakketjes
Dit zat erin! Heel tof, ik schreef de teksten voor de website van Vits. Het eindresultaat is echt heel erg tof! En ik kreeg dus een zakkie multivitaminen. Kan ik op zich ook wel gebruiken met dat eetpatroon van me. Wil jij ook je multivitaminen op je deurmat? Met code ‘zorgenvrij’ krijg je 10% korting op je bestelling! 
Boek en VitsEigenlijk was dit logischer geweest als eerste foto, maar eh, ja, ik maakte deze pas na mijn werkdag. Effe nieuwe jurkje showen, weetjewel. En hakken. Ik vond mezelf heel mooi vandaag.
Nieuw jurkje SIssy Boy In de avond at ik andijviestamppot. Ik wilde niet aan tafel eten, want lui, dus ik sneed mijn vlees alvast op het aanrecht en plofte op de bank. Lekkoooor.

Andijviestamppot

Blogpost die vandaag online kwam: De Groene Meisjes x On The Rocks☘️

WOENSDAG
Deze dag begon met rasechte verslapings. Ik werd een uur(!) te laat wakker en dat heb ik echt nooit. Gelukkig was ik wel gewoon op tijd op kantoor, haha. Ik had voor het eerst sinds honderd jaar lippenstift op, dus ik moest natuurlijk wel even een selfie maken. De echte #bloggerglamour straalt er vanaf: een selfie op de wc met een fles dikke bleek (ik wilde hier een grapje maken met dat ik dik bleek, maar nou ja, laat maar) op de achtergrond. Joe.
Ruby Woo MacVince en ik verregenden tot op het bot. De diva wilde niet meer verder, dus we zijn even gaan schuilen. Totdat ik het besef kreeg dat het voorlopig niet droog ging worden. Onderweg zagen we (of nou ja, Vince keek niet echt) een regenboog — wat ik toch echt wel een heel mooi ding blijf vinden. Krijg er altijd een heel gelukzalig gevoel van. Tenzij mensen er 100 foto’s van delen op Twitter. Ik probeerde een heel mooie foto te maken van Vince op de voorgrond en de regenboog op de achtergrond. Het resultaat zie je hieronder en je mag me er gewoon om uitlachen.
Schuilen met diva Vince
Regenboog
Vince en RegenboogEenmaal thuis begon het zonnetje weer te schijnen. Just my luck. Daar heb ik wel ontzettend van zitten genieten op mijn bank. Zonnetje op mijn gezicht, laptop op mijn schoot.
Zonnetje in huisMijn laptop had ik op schoot omdat Angelina nieuwe headerafbeeldingen voor op Facebook, Twitter en LinkedIn voor me maakte. Ik wilde er natuurlijk meteen mee pronken. Dat snap je.
Banner Facebook Freelennse

DONDERDAG
Ik heb die nieuwe kleding natuurlijk wel gekocht om aan jullie te showen. Ok, en omdat het gek is om naakt naar kantoor te gaan. #outfitonfleek #fashionblogger #like4like
Nieuwe trui Sissy Boy

In de avond had ik een dinnerdate en aten we mosselen. En patat. Patat past bij alles.

Mosselen
VRIJDAG
Deze herdershond is denk ik echt de luiste sinds ooit. Hier kwamen we net terug van de ochtendwandeling. Vince vond dat ‘ie een zwaar leven heeft. Of in ieder geval een heel zwaar hoofd.
Herdershond trap

Vandaag had ik meerdere afspraken, dus ik kleedde me maar eens aan. Normaal is vrijdag de enige echte casual Friday (aka heel de dag in pyjama rondbanjeren), maar nu dus effe niet. Ik vond dat dit me eigenlijk gewoon schandalig goed stond.
Outfit on fleek Sissy BoyIk reed naar Arjanne van Studio Above om kennis te maken en te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen in de vorm van een samenwerking. Wat een leuk mens is dat! Met een ontzettend mooi kantoor. <3
Studio Above kast

Studio AboveWe hadden het veel te gezellig, dus ik vertrok veel te laat voor mijn volgende afspraak. Ik had weer een sessie bij de psycholoog, waar ik de tot nu toe heftigste huilbui ooit had door een ‘oefening’. #uglycryface
Psycholoog
Ik vond de sessie zo heftig dat mijn lichaam er enorm op reageerde. Ik kreeg het heel heet en daarna ijskoud en trilde als een gek. Daarom ben ik een kwartier naast mijn auto gaan zitten in het zonnetje, want de koppeling intrappen ging hem effe niet worden. Gelukkig werd ik weer rustig en kon ik ein-de-lijk mijn drie bakken ijs gemaakt van Tony’s Chocolonely ophalen. De man van de ijssalon was zo lief en trots. Hij vertelde vol passie hoe hij het ijs gemaakt had en ik mocht mee naar achter om de bakken ijs te bekijken, haha. Ik houd van dat soort momenten.
IJs Tony's ChocolonelyDe blogpost die vandaag online kwam: jij bent een badass.

ZATERDAG
Wat had ik een off-day, hé. Ik was bloedchagrijnig en besloot dat aan de buitenwereld te tonen door zuur te kijken en mijn muts met No thanks te dragen.
Ik deed boodschappen en kocht schandalig veel kaasfondue, omdat nou ja, kaasfondue is life.
Ik at voor het gemak stokbrood met smeersels en kaas. Hier moest ik puberaal om lachen. En dat was denk ik mijn eerste lach vandaag, haaaaha. Echt leuk. Melk bij mijn eten vond ik te saai, dus ik nam gin-tonic.

Na het eten besloot ik een biertje te doen bij Sjeff en Kobus. Ik vind katten stom, maar deze zijn leuk en ze vinden mij heel leuk, dus dat schept natuurlijk wel een band.

Als je wil weten wat ik de week hiervoor deed: iets met piemels, patat en planten. Voor al mijn weekoverzichten klik je hierrrr. Heb een fijne week! ?

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

4 reacties

  1. Haha Vince de diva. Heel herkenbaar !
    Tip voor hoge hakken: trek ze aan op je vrije dag om mee te oefenen als je nooit op hakken loopt. Ik spreek uit ervaring…. (Trek nooit nieuwe hoge hakken aan op een lange dag met colleges als je ook nog moet rennen naar de bus!)

    1. Hahaha, ja, ik heb ze nu vooral binnen aan op kantoor. Kan er ook niet mee autorijden, dus dat is ook al niet zo handig. Bedankt voor je tip!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.