Even stoppen met bloggen • freelance tekstschrijver Nieuwegein
persoonlijk

even stoppen met bloggen

Dit idee komt weer op als poepen, maar sure as hell it is a good one. Gisteren (ik sjoemel, want als ik dit tik is het nog gewoon vandaag, maar joh, wat geeft het) bedacht ik dat ik een zomerstop wil voor mijn blog. Ik heb zin om te werken aan bakken goede content, ik wil leren handletteren, ik wil lezen, ik wil ontspannen, ik wil fotograferen, ik wil duizend keer de trap af en op omdat mijn hond zijn bal telkens naar beneden gooit en ik wil werken aan de nieuwe ideeën die ik heb. Of nou ja, inmiddels zijn ze niet meer zo nieuw en dat is dan ook de reden dat ik er nu eindelijk eens tijd voor ga maken.

Freelance tekstschrijver
Naast het bloggen ben ik enorm druk als freelance tekstschrijver. Ik krijg nog altijd meer opdrachtgevers en ik vind het echt ontzettend leuk om te doen. Schrijven is en blijft mijn lievelings en ik wil de opdrachtgevers de aandacht blijven geven die ze verdienen. Mocht je me in willen huren, dan kan dat dus wel gewoon!

Kom ik wel weer terug?
Ja, ik kom zeker terug. Ik wil deze periode gebruiken om weer mooie content voor jullie te maken. Te bedenken waar ik eigenlijk heen wil als freelance tekstschrijver en als blogger. De teksten op mijn eigen website weer eens herzien. Dus, jij daar, geniet van je zomer en ga lekker op je behang turven tot ik weer terug ben op 1 september! In de tussentijd kan je me natuurlijk wel gewoon volgen (of intens genieten van mijn schitterende afwezigheid) op Twitter, Instagram en Facebook.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply Anna Maria 12/07/2017 at 16:55

  Geniet van je zomerstop, heerlijk van het mooie weer genieten!

 • Reply TypischKim 24/07/2017 at 10:46

  Wat goed dat je hierbij stilstaat! Veel succes met al je plannen waar je aan wil werken!

 • Reply Robin Valentine 07/08/2017 at 22:04

  Geniet van de zomervakantie! :-)

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.