Zoek
Sluit dit zoekvak.

even stoppen met bloggen

Dit idee komt weer op als poepen, maar sure as hell it is a good one. Gisteren (ik sjoemel, want als ik dit tik is het nog gewoon vandaag, maar joh, wat geeft het) bedacht ik dat ik een zomerstop wil voor mijn blog. Ik heb zin om te werken aan bakken goede content, ik wil leren handletteren, ik wil lezen, ik wil ontspannen, ik wil fotograferen, ik wil duizend keer de trap af en op omdat mijn hond zijn bal telkens naar beneden gooit en ik wil werken aan de nieuwe ideeën die ik heb. Of nou ja, inmiddels zijn ze niet meer zo nieuw en dat is dan ook de reden dat ik er nu eindelijk eens tijd voor ga maken.

Freelance tekstschrijver
Naast het bloggen ben ik enorm druk als freelance tekstschrijver. Ik krijg nog altijd meer opdrachtgevers en ik vind het echt ontzettend leuk om te doen. Schrijven is en blijft mijn lievelings en ik wil de opdrachtgevers de aandacht blijven geven die ze verdienen. Mocht je me in willen huren, dan kan dat dus wel gewoon!

Kom ik wel weer terug?
Ja, ik kom zeker terug. Ik wil deze periode gebruiken om weer mooie content voor jullie te maken. Te bedenken waar ik eigenlijk heen wil als freelance tekstschrijver en als blogger. De teksten op mijn eigen website weer eens herzien. Dus, jij daar, geniet van je zomer en ga lekker op je behang turven tot ik weer terug ben op 1 september! In de tussentijd kan je me natuurlijk wel gewoon volgen (of intens genieten van mijn schitterende afwezigheid) op Twitter, Instagram en Facebook.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

6 reacties

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.