Zoek
Sluit dit zoekvak.
saskia noort huidpijn

huidpijn

Als iemand tegen mij zegt dat hij of zij een goed boek gelezen heeft, dan doe ik altijd twee dingen. 1) Ik ga bij mezelf na of ik vertrouw op zijn of haar boekensmaak en 2) vervolgens lees ik wel of niet het boek. In het geval van Huidpijn… nou ja, je voelt ‘m aankomen. Ik las het en ik laat je in deze recensie van Huidpijn weten of jij dit boek ook moet lezen.

Waar gaat Huidpijn over?

Huidpijn gaat over Anne, een televisiepresentatrice en journaliste. Ze is enorm populair bij het grote publiek, totdat men een donkere kant ontdekt. Als Anne haar grote liefde en droom dreigt te verliezen, meet de pers haar verdriet breed uit. Ze moet alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat niet ook nog haar vrienden, familie en verstand in de steek laten. Huidpijn is rauw, pijnlijk en spannend. Het heden wordt gevangen. Het hebben van een kinderwens en het leven in de schaduw van een verslaafde komen terug in Huidpijn.

saskia noort huidpijn

Wat vind ik van Huidpijn?

Voordat ik aan Huidpijn begon, hoorde ik van iemand dat het een enorm spannend boek is. Dat het verhaal goed in elkaar zit. Ik houd ervan en haat dat tegelijkertijd, want het zorgt voor hoge verwachtingen en dat kan weer voor enorme teleurstellingen zorgen. Saskia Noort stelde mij met Huidpijn niet teleur. Het hele boek heb ik praktisch met ingehouden adem gelezen. Het verhaal sleurde me mee en ik heb Huidpijn in één ruk uitgelezen. Verrassend einde, leest heerlijk weg. Ja. Ik vind Huidpijn echt een aanrader.

♥ Waardering: 9.

Saskia Noort – Huidpijn
Ambo|Antos / 2016 / 9789026331398
Huidpijn is bij Bol.com te koop voor €19,99.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

7 reacties

 1. Ah shit, nog een boek voor op de to read list! Was eigenlijk even klaar met de boeken van Saskia Noort, maar misschien moet ik deze toch maar een kans geven als ik jouw recensie zo lees… ?

 2. Ok, dit is niet de enige positieve review die ik hierover lees, dus het zal wel echt waar zijn! Hij stond al op mijn lijstje, maar moet ‘m binnenkort dus echt maar kopen. Leuk!

  1. Kan me eigenlijk ook niet voorstellen dat iemand niet enthousiast is over dit boek. :-) Maar goed, smaken verschillen, natuurlijk! Laat je weten wat je ervan vindt?

   1. Sorry….. maar ik vond dit toch echt het minst leuke boek van Saskia Noort. Het las gemakkelijk weg, dat wel maar heb spannendere boeken van haar gelezen.

    1. Hoef je geen sorry voor te zeggen! Ik lees niet zo heel veel van Saskia Noort. Welk boek raad jij me aan van haar? :-)

 3. Jaaa deze vond ik ook goed! Ik luisterde hem ‘s avonds in bed en op een gegeven moment lag ik tot 4 uur wakker omdat ik er zo’n naar gevoel van kreeg in mijn buik en wel verder móest lezen/luisteren.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.