Zoek
Sluit dit zoekvak.
Maestra

Maestra

Ja, jongens, ik ben weer aan het lezen geslagen. Ik heb er weinig tijd voor gehad, maar ik probeer weer meer te lezen en er komen nog veel mooie recensies aan voor jullie. Nog een verzoeknummer, anyone? ;-) Let me know, dan kunnen we eens effe kijken of iets voor je kan betekenen.

Waar gaat Maestra over?

Maestra gaat over Judith Rashleigh. Overdag werkt ze als assistent in een gerenommeerd veilinghuis in Londen. Om elke maand de eindjes aan elkaar te kunnen knopen, werkt ze ‘s nachts als hostess in een chique club in West End. Judith ontdekt een vervalsing en wordt ontslagen bij het veilinghuis. Met een welwillende en rijke klant van de nachtclub vlucht ze naar de Franse Rivièra. Daar stuit ze op de fraudezaak die haar liet vluchten uit Londen en Judith zint op zoete wraak…

Wat vind ik van Maestra?

Ik geef het maar meteen weg: wat een geslaagd boek! Het is een intrigerend verhaal en het leest heerlijk weg. Judith is een femme fatale en als je me ergens enthousiast mee krijgt, is dat het wel. Het klinkt misschien wat bizar, maar ik herken mezelf wel in Judith. Misschien dat het boek me daarom ook zo aanspreekt. Je leest hoe Judith een transformatie doormaakt en ik ben groot fan van jezelf blijven ontwikkelen. Verder heeft Maestra me ontelbaar vaak op het verkeerde been gezet. Houd ik van. Bij boeken dan, in het echte leven houd ik meer van lekker direct en eerlijk. Ja, als ik je nú een boek moet aanraden, zou het Maestra zijn!

♥ Waardering: 9.

L.S. Hilton – Maestra
The House of Books / 2016 / 9789044348989
Maestra is bij Bol.com te koop voor €19,99.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.