Zoek
Sluit dit zoekvak.

introductie

introductie
 

“Hallo, ik ben je nieuwe kookplaat en ik wil me graag even voorstellen.”

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

2 reacties

  1. Hahaha, ik zit hier nu zo hard om te lachen. Wat een fout is dit zeg, jeetje! Geniaal! :’)

  2. Dit doet me denken aan een zeer bejaard mopje:

    Een man in een bar drinkt een biertje. Komt en andere man binnen, wijst naar het biertje en zegt tegen de barkeeperg: “Doet u mij ook maar zo’n constructie.” Later vraagt ie om nog zo’n constructie en zegt de barkeeper geïrriteerd: “U bedoelt waarschijnlijk ‘Consumptie”.”‘ Daarop zegt de man: “Dat intrododuceert mij niets.”

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.