Zoek
Sluit dit zoekvak.
donkere wolken

als donkere wolken samenpakken

Joe, soms is het dan toch gewoon waar wat ze zeggen. En met ‘ze’ bedoel ik eigenlijk ‘men’. Want achter de wolken schijnt écht altijd de zon. Ik geloof er wel in. Weet je, het leven is een beetje zoals richting dreigende regenwolken lopen. Je ontkomt er niet aan dat je af en toe een bak ellende over je heen krijgt. Maar als je er gewoon de vaart in blijft houden en doorloopt, laat je het vanzelf een keer achter je. Het leven is mooi – en als het even dondert, dan dondert dat niet. Ook na donder komt zonneschijn. Vertrouw op jou. Je bent een topper.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

7 reacties

  1. In principe schijnt de zon altijd. Ook ‘s nachts. Alleen dan niet aan “onze” kant van de aarde.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.