Zoek
Sluit dit zoekvak.
een regenboog in de nacht recensie

een regenboog in de nacht

een regenboog in de nacht recensie

Pea en haar zusje Margot brengen iedere dag samen door. Ze spelen in de velden achter hun huis in een vrij stil dorpje in Zuid-Frankrijk. De vader van de meisjes is pas overleden, waardoor hun moeder steeds depressiever wordt. De twee, Pea en Margot, zijn op zichzelf aangewezen. Pea probeert er het beste van te maken, maar weet niet meer tot haar moeder door te dringen. Op een dag ontmoeten de zusjes Claude. Claude houdt net zoveel van door het land zwerven als zij; ze hebben een vriend in hem gevonden. Of misschien zelfs een nieuwe vader?

Wat vind ik van Een regenboog in de nacht?

Ten eerste: ver-liefd op de cover. Niet per se interessant, maar wilde het toch graag gezegd hebben. Ik ben me tijdens het lezen af blijven vragen wat er in dit boek ging gebeuren. Niet alleen omdat ik dat graag wilde weten, maar ook omdat ik af en toe heel erg verdwaalde in Een regenboog in de nacht. Ook vond ik het af en toe niet echt voelen als Pea woorden gebruikte die niet bij haar leeftijd passen. Al met al een heel fijn boek met een heel verrassend einde. Dit is zo’n boek dat ervoor zorgt dat je even niet aan een nieuw boek kan beginnen, omdat je dit verhaal eerst een soort van moet ‘verwerken’.

♥ Waardering: 7.

Claire King – Een regenboog in de nacht
Orlando / 2015 / 9789492086228
Een regenboog in de nacht is via Bol.com te koop voor €15,00.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.