Zoek
Sluit dit zoekvak.
schrijven kreng!

schrijven kreng!

schrijven kreng!

Bij Cynthia zag ik een paar keer ‘Schrijven kreng!’ voorbij komen en het wekte mijn interesse. De titel sprak me meteen aan en omdat ik me meestal wel kan vinden in de boekkeuze van Cynthia, leek het me hoog tijd om dit boek dan ook maar te bestellen.

Waar gaat schrijven kreng! over?

Schrijven kreng! bevat tips en trucs van de grappigste schrijfster van Nederland. Het boek is geschikt voor iedereen die een boek wil schrijven, ongeacht wat voor verhaal het is. Lisette Jonkman schreef Schrijven kreng! en je leest haar tips, blunders en misstappen. En heel fijn: Schrijven kreng! bevat opdrachten. Daar gaan jullie vast nog wel eens wat van zien op mijn blog.

Wat vind ik van Schrijven kreng!?

Deze kop ziet er best heftig uit zo, met een uitroepteken én een vraagteken. Maar ten eerste: ik vind de titel fantastisch. Net zoals de omslag en de inhoud van het boek. Schrijven kreng! is echt heel leuk vormgegeven. Niet het eerste waar het om draait bij een boek, als je het mij vraagt, maar ik werd er toch wel heel blij van. Bonuspunten!

Maar ook de inhoud van Schrijven kreng! maakte me blij. Er zitten zeker tips in waar ik iets aan heb. Ik vond het ook heerlijk om haar blunders te lezen (ja, sorry…) en me in heel veel dingen te herkennen. Wanneer noem je jezelf een schrijfster? En waarom is het zo lastig om perfectionistisch te zijn?

En, ja, het is waar. Dit kreng heeft heel veel zin om een boek te gaan schrijven.

♥ Waardering: 8.

Lisette Jonkman – Schrijven kreng!
Luitingh-Sijthoff / 2014 / 9789021809823
Bij Bol.com te koop voor €15,00.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

4 reacties

  1. Dit boek is echt iets voor mijn moeder! Zij schrijft ook boeken, dus dit vind ze vast leuk. Ze is over twee maanden jarig, dus ik ga hem onthouden!

  2. Oeh klinkt als een goed en handig boek. Vooral met die opdrachten erbij. Hopelijk helpt het je (:

  3. Oh dit klinkt echt als een musthave. Ik heb er persoonlijk ook meer aan als ik de blunders weet, want ik wil altijd te veel van mezelf verwachten.

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.