Schrijven kreng! -
boeken

schrijven kreng!

schrijven kreng!

Bij Cynthia zag ik een paar keer ‘Schrijven kreng!’ voorbij komen en het wekte mijn interesse. De titel sprak me meteen aan en omdat ik me meestal wel kan vinden in de boekkeuze van Cynthia, leek het me hoog tijd om dit boek dan ook maar te bestellen.

Waar gaat schrijven kreng! over?

Schrijven kreng! bevat tips en trucs van de grappigste schrijfster van Nederland. Het boek is geschikt voor iedereen die een boek wil schrijven, ongeacht wat voor verhaal het is. Lisette Jonkman schreef Schrijven kreng! en je leest haar tips, blunders en misstappen. En heel fijn: Schrijven kreng! bevat opdrachten. Daar gaan jullie vast nog wel eens wat van zien op mijn blog.

Wat vind ik van Schrijven kreng!?

Deze kop ziet er best heftig uit zo, met een uitroepteken én een vraagteken. Maar ten eerste: ik vind de titel fantastisch. Net zoals de omslag en de inhoud van het boek. Schrijven kreng! is echt heel leuk vormgegeven. Niet het eerste waar het om draait bij een boek, als je het mij vraagt, maar ik werd er toch wel heel blij van. Bonuspunten!

Maar ook de inhoud van Schrijven kreng! maakte me blij. Er zitten zeker tips in waar ik iets aan heb. Ik vond het ook heerlijk om haar blunders te lezen (ja, sorry…) en me in heel veel dingen te herkennen. Wanneer noem je jezelf een schrijfster? En waarom is het zo lastig om perfectionistisch te zijn?

En, ja, het is waar. Dit kreng heeft heel veel zin om een boek te gaan schrijven.

♥ Waardering: 8.

Lisette Jonkman – Schrijven kreng!
Luitingh-Sijthoff / 2014 / 9789021809823
Bij Bol.com te koop voor €15,00.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply Sophie Hol 12/01/2015 at 14:53

  Dit boek is echt iets voor mijn moeder! Zij schrijft ook boeken, dus dit vind ze vast leuk. Ze is over twee maanden jarig, dus ik ga hem onthouden!

 • Reply Dina 12/01/2015 at 17:37

  De titel van het boek is inderdaad erg leuk!

 • Reply Isabelle 12/01/2015 at 23:39

  Oeh klinkt als een goed en handig boek. Vooral met die opdrachten erbij. Hopelijk helpt het je (:

 • Reply emily 18/01/2015 at 14:46

  Oh dit klinkt echt als een musthave. Ik heb er persoonlijk ook meer aan als ik de blunders weet, want ik wil altijd te veel van mezelf verwachten.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.