geen goede voornemens 2015 -
persoonlijk

januari-job

happy 2015
Vorige maand schreef ik dat elke eerste van de maand een deal online komt. So, here it is! In december wilde ik elke dag een blogpost online zetten en het is me gelukt. Het was soms even persen en hersenen kraken, maar het resultaat is er.

De reden dat ik vandaag als een van de weinigen geen goede voornemens op een rijtje heb gezet, is omdat ik op het nieuws zag dat Nederland de volgende voornemens heeft:
1. afvallen
2. minder druk maken
3. meer sporten
Toen ik me bedacht dat als we allemaal ‘minder druk maken’ op één zouden hebben staan, we de andere twee voornemens waarschijnlijk niet eens hoefden te hebben, was ik weer intens blij dat ik het maken van goede voornemens al heel lang geleden heb afgezworen. (Ha, nu heb ik toch goede voornemens op een rijtje gezet, maar je snapt het punt.)

Uit de vorige deal komt de deal voor januari voort. Ik heb namelijk bedacht dat ik deze maand eens wat meer discipline moet gaan krijgen. Goed, deze deal is niet erg smart-geformuleerd en meetbaar is het al helemaal niet. Voor mij houdt het in dat ik de discipline op moet gaan brengen om te sporten (ja, echt), zodat ik minder last heb van mijn hernia. Ook moet ik meer tijd gaan besteden aan mijn studie Criminologie én wil ik mijn blog bij blijven houden. Het laatste punt kunnen jullie controleren, voor de rest zullen jullie me op mijn woord moeten geloven.

Happy new year, folks! Maak er wat moois van!
(PS: je jaar wordt sowieso een stuk mooier als je mij volgt op Twitter, Facebook en Instagram. Oh, en via Bloglovin’.)

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply Sylvia 01/01/2015 at 11:24

  Gelukkig nieuwjaar! :)

 • Reply sherry 01/01/2015 at 16:05

  Een gelukkige nieuwjaar!

 • Reply Janine 01/01/2015 at 16:42

  Ik ben het met je eens! De meeste mensen die willen afvallen zijn sterrenkers, dus maak je wat minder druk, dan eet je minder en val je vanzelf af. Anyhow, ik ga me daar komend jaar ook maar eens aan proberen te houden! Jij ook een gelukkig nieuwjaar trouwens!

 • Reply daisydingen 02/01/2015 at 11:31

  Haha ja zo kun je het ook bekijken! Ik moet wel echt wat afvallen, niet perse omdat het nieuwe jaar begint trouwens, vooral omdat ik ruim 3 maanden geleden gestopt ben met roken… en tja, sindsdien ben ik wel wat aangekomen… Die had ik trouwens ook wel in het top lijstje verwacht, stoppen met roken…

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.