decemberdeal
persoonlijk

decemberdeal

Komt ‘black and yellow, blaaack aaand yelloooow’ ook als eerste in jullie op als jullie nu mijn blog bekijken? Want het klopt: het zoetsappige roze is weg. Aangezien bijna mijn hele omgeving me als volwaardig man beschouwt, leek het me passender om mijn blog dan ook wat minder vrouwelijk te maken. Maar dat is niet de enige heftige verandering in mijn leven.

De andere heftige verandering is namelijk dat ik mijn blog als stok achter de deur ga gebruiken. Vanaf nu komt er elke eerste van de maand een deal online. Ik weet nog niet of het een deal blijft heten, maar ‘decemberdeal’ bekt wel lekker. Ik ben dan wel bezig met meer structuur aanbrengen in mijn hoofd en blog, maar voor veranderingen sta ik natuurlijk altijd wagenwijd open.

In ieder geval, ik ga mezelf en jullie weer eens iets beloven wat ik al honderd keer heb beloofd. Dit keer doe ik het alleen in een kleinere stap. Deze maand ga ik élke dag een blogpost online zetten. Voorheen beloofde ik het meteen voor een heel jaar, maar ha-ha, we weten allemaal dat ik de ruggengraat van een mossel heb. Deze maand moet en zal het me lukken om elke dag een verse blogpost uit te poepen. En als jullie dat leuk vinden, mogen jullie natuurlijk ook mijn Facebookpagina liken. Want dat vind ik helemaal te gek!

PS: lieve Johan heeft mijn header gemaakt en de kleuren aangepast, dus de (virtuele) schouderklopjes mogen per direct naar hem.

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply Johan 01/12/2014 at 09:01

  Woohooo elke dag hersenspinsels van jou, hoe fijn is dat! Wat goed dat je structuur aanbrengt. Ondanks ons rebelse en drukke karakter is structuur hetgeen wat ons ‘leefbaar’ maakt :D Wat een filosofie op deze vroeg ochtend. Anyways ik ben blij dat ik je een beetje black and yellow heb kunnen geven en ik dank u vriendelijk voor Wiz Khalifa in mijn hoofd. “…you know what it is everything I do, I do it big…” – dat dus.

 • Reply Dina 01/12/2014 at 09:26

  Volgens mij is het zo, dat als je 1 x in de flow zit van elke dag schrijven, je er makkelijk in blijft hangen. Heel veel succes in ieder geval!

  AHA YOU KNOW WHAT IT IS. BLACK AND YELLOW, BLACK AND YELLOW, BLACK AND YELLOOOOOWWW

 • Reply Carlijn 01/12/2014 at 11:30

  Als je eenmaal gewend bent aan je ritme gaat het vanzelf. Succes deze maand!

 • Reply Jolien 01/12/2014 at 14:23

  Je blog ziet er heel leuk uit! Schouderklopje voor Johan!

 • Reply Natalie 01/12/2014 at 17:06

  Ziet er mooi uit Len! :-)
  Kan Johan ook een mooie gravatar voor je maken (nu heb je er geen)? Dat plaatje naast je blognaam lijkt me er uitermate geschikt voor!

  • Reply freelennse 01/12/2014 at 19:26

   Dank! De tip geef ik door aan Johan ;-)

 • Reply Sabine 01/12/2014 at 20:50

  Elke DAG? Ik vind het knap. Maar wel een goeie deal hoor, I’m in.

 • Reply Natasja 03/12/2014 at 22:42

  Heel veel succes. En het verhaal van je ruggengraat… Heeeel herkenbaar

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.