Zoek
Sluit dit zoekvak.

decemberdeal

Komt ‘black and yellow, blaaack aaand yelloooow’ ook als eerste in jullie op als jullie nu mijn blog bekijken? Want het klopt: het zoetsappige roze is weg. Aangezien bijna mijn hele omgeving me als volwaardig man beschouwt, leek het me passender om mijn blog dan ook wat minder vrouwelijk te maken. Maar dat is niet de enige heftige verandering in mijn leven.

De andere heftige verandering is namelijk dat ik mijn blog als stok achter de deur ga gebruiken. Vanaf nu komt er elke eerste van de maand een deal online. Ik weet nog niet of het een deal blijft heten, maar ‘decemberdeal’ bekt wel lekker. Ik ben dan wel bezig met meer structuur aanbrengen in mijn hoofd en blog, maar voor veranderingen sta ik natuurlijk altijd wagenwijd open.

In ieder geval, ik ga mezelf en jullie weer eens iets beloven wat ik al honderd keer heb beloofd. Dit keer doe ik het alleen in een kleinere stap. Deze maand ga ik élke dag een blogpost online zetten. Voorheen beloofde ik het meteen voor een heel jaar, maar ha-ha, we weten allemaal dat ik de ruggengraat van een mossel heb. Deze maand moet en zal het me lukken om elke dag een verse blogpost uit te poepen. En als jullie dat leuk vinden, mogen jullie natuurlijk ook mijn Facebookpagina liken. Want dat vind ik helemaal te gek!

PS: lieve Johan heeft mijn header gemaakt en de kleuren aangepast, dus de (virtuele) schouderklopjes mogen per direct naar hem.

Je las een blogpost van Lenneke Manschot – copywriter en ondernemerscoach. Hier voor jouw tekstuele aantrekkingskracht én om je meer plezier en vertrouwen in het ondernemen te geven.

Ook betere copy en daarmee meer succes? Je oplossingen:

Meer weten? De creatieve dienstverleners en kennisondernemers die mij inhuurden, schreven handige reviews en je vindt hier uiteraard een hele pagina over mij.

Handige ondernemers- en teksttips en exclusieve content voortaan in je mailbox? Leuk! Al meer dan 500 mensen meldden zich ervoor aan. Jij ook?

9 reacties

  1. Woohooo elke dag hersenspinsels van jou, hoe fijn is dat! Wat goed dat je structuur aanbrengt. Ondanks ons rebelse en drukke karakter is structuur hetgeen wat ons ‘leefbaar’ maakt :D Wat een filosofie op deze vroeg ochtend. Anyways ik ben blij dat ik je een beetje black and yellow heb kunnen geven en ik dank u vriendelijk voor Wiz Khalifa in mijn hoofd. “…you know what it is everything I do, I do it big…” – dat dus.

  2. Volgens mij is het zo, dat als je 1 x in de flow zit van elke dag schrijven, je er makkelijk in blijft hangen. Heel veel succes in ieder geval!

    AHA YOU KNOW WHAT IT IS. BLACK AND YELLOW, BLACK AND YELLOW, BLACK AND YELLOOOOOWWW

  3. Ziet er mooi uit Len! :-)
    Kan Johan ook een mooie gravatar voor je maken (nu heb je er geen)? Dat plaatje naast je blognaam lijkt me er uitermate geschikt voor!

Reageren? Graag!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is een veilige plek waar we respectvol met elkaar omgaan. ♥️ Je gegevens zijn veilig bij me — en ik meld je ook niet stiekem aan voor mijn nieuwsbrief. Velden met een * zijn verplicht.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.