het allerbeste cadeau ooit
persoonlijk

het allerbeste cadeau ooit

HelloFresh

Als je mijn directe omgeving vraagt wat mijn meestgebruikte uitspraak is, zul je als antwoord krijgen: “Ik heb honger”. Ik zeg dit zo’n vijftien keer per dag en dat terwijl mijn kaken eigenlijk heel de dag malen. Toen ik een cadeaubon van Hello Fresh cadeau kreeg van lief vriendje, kon ik mijn geluk niet op. Naast boeken staat eten ook eigenlijk altijd wel op mijn verlanglijstje. Ik bestelde de box en wachtte ongeduldig af. Op een zekere maandagavond ging de bel en ik strompelde uitgehongerd in mijn Nemo-onesie naar de deur. Bleek er een heel leuke bezorger voor de deur te staan mét een doos vol eten! Je begrijpt: ik heb meteen een abonnement op Hello Fresh genomen. Daarna was het tijd om te gaan koken en jongens, ik heb gesmuld. En het zag er zelfs culinair uit. Kijk maar.

HelloFresh

Serieus, mocht je net als ik een hekel hebben aan boodschappen doen en in de keuken een creativiteit van nul hebben, Hello Fresh is de oplossing. Je bent wel een tijdje bezig in de keuken, maar je eet dingen die je zelf niet zo snel koopt – zoals gele bieten, venkel en pastinaak – en je hoeft alleen maar de recepten op te volgen. Score!

Vorige post Volgende post

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply Dina 18/12/2014 at 08:44

  Wat een leuk cadeau zeg! Ik vind boodschappen doen altijd heel erg leuk (vraag me niet waarom), dus ik doe dat het liefst zelf.

 • Reply Rosa 18/12/2014 at 09:57

  Dit is zoiets dat ik aan de ene kant echt heel graag wil, maar aan de andere kant ook echt absoluut niet wil. Stel ze doen er een aubergine in :(

  • Reply freelennse 18/12/2014 at 20:30

   Je kan vooraf bekijken wat er in de box zit!

 • Reply Iris 22/12/2014 at 15:45

  Wat leuk dit! Dit moet ik ook :D

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.